Majka mu je jedna od najlepših žena sveta, a otac milijarder: Upoznajte sina Linde Evanđeliste

Majka mu je jedna od najlepših žena sveta, a otac milijarder: Upoznajte sina Linde Evanđeliste

Autor: | 11/09/2023

1

Sin Linde Evanđeliste sve češće se pojavljuje u javnosti

Proteklih godina Linda Evanđelista suočavala se sa raznim izazovima i zdravstvenim problemima. Slavna manekenka povukla se u ilegalu zbog trajnog deformiteta lica koji joj je ostavio tretman „zamrzavanja“, borila se i sa viškom kilograma, ali nedavno je otkrila da je u tajnosti vodila mnogo teže bitke – dva puta je pobedila rak dojke. Bio je to, malo je reći, šok za ceo svet.

Profimedia

 

O svojoj borbi pričala je u intervjuu za WSJ povodom velikog povratka originalne ekipe supermodela. Osim naslovne strane magazina „Vogue“, ovog vikenda u Njujorku je zajedno sa fotografom Stivenom Majselom predstavila knjigu „Linda by Steven“.

Na potpisivanju foto-monografije, koje je trajalo satima, podršku su joj pružili koleginica Kristi Tarlington, kreator Mark Džejkobs i neko koga možda nismo očekivali - sin Ogisten.

Profimedia

 

Linda je već prvog dana karijere, koja je počela sredinom osamdesetih, svima stavila do znanja da je drugačija. Prašinu je podigla još 1987, kada se udala za 15 godina starijeg Džeralda Marija, bivšeg direktora modne agencije „Elite“. Brak je trajao šest godina, skoro koliko i kasnija veza sa glumcem Kajlom Meklahlanom.

Pročitajte: Linda Evanđelista izgleda neprepoznatljivo, ni traga od one lepotice

Kraj devedesetih obeležila je ljubav sa francuskim fudbalerom Fabijenom Bartezom, koja je trebalo da bude krunisana detetom. Međutim, izgubila je bebu u šestom mesecu trudnoće i pala u depresiju, koje dugo nije uspevala da se oslobodi.

Profimedia

 
 

Onda je, u 41. godini, otkrila da je ponovo u drugom stanju. Ime oca nije saopštila. Tek mnogo kasnije saznalo se da je reč o milijarderu Fransoa-Anri Pinou. 

On je prethodno bio u vezi sa Selmom Hajek, a Linda je „upala“ u priču baš kad su njih dvoje bili „na pauzi“. Romansa je trajala četiri meseca. Pino je sa Lindom raskinuo kada mu je saopštila da je trudna i odlučio da se vrati meksičkoj glumici.

Mike Coppola/Getty Images

 
 

U oktobru 2006. Linda je rodila dečaka kome je dala ime Ogisten i svoje prezime. Ko je otac čuli smo pet godina kasnije, kada je na sudu tražila alimentaciju od Pinoa, i to 46.000 dolara mesečno, jer „ipak je tata milijarder“. Na kraju su uspeli da se dogovore i danas su, reklo bi se, u sjajnim odnosima. Selma je prihvatila pastorka kao da joj je sin, ali to nije sve – Linda joj je u međuvremenu postala bliska prijateljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lindaevangelistafan_

Ogisten, koji je dugo bio strogo čuvana tajna, u oktobru slavi 17. rođendan i sve češće se pojavljuje na maminom Instagramu. Međutim, na crveni tepih prva ga je dovela Selma, kada je magazin „Time“ u martu organizovao gala zabavu povodom veka postojanja. Sada je pravio društvo i legendarnoj manekenki na javnom događaju. Štaviše, malo je nedostajalo da joj ukrade šou. Da li vam liči na mamu, koja je bila, i ostala, jedna od najlepših žena sveta?
 

Komentari (1)

Loading
Realno 12:07 13.09.2023
Odgovori

Znači, Salma Hajek, ne Selma. A Linda je sa Bartezom izgubila blizance, ne jedno dete. Blizanačka trudnoća je bila u pitanju.

hellomagazin.rs Astrid Stawiarz Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti