Spremna da pomrsi konce Anastasiji i Manueli: Pogledajte kakva je lepotica ćerka Maje Marijane

Spremna da pomrsi konce Anastasiji i Manueli: Pogledajte kakva je lepotica ćerka Maje Marijane

Autor: | 10/09/2023

1

Ćerka Maje Marijane osvaja i društvene mreže i srca

Maja Marijana nekada je bila jedna od najvećih zvezda novokomponovane muzike. Pesmom se i dalje bavi, a stigla je i da razvije biznis, vezan za dizajniranje nakita. 

Instagram

 

Iza Maje je i buran ljubavni život. Iz braka sa vodiiteljem Željkom Stefanovićem ima ćerku Anđelu, dok je sa Mladenom Šmakićem dobila Milicu.

Pročitajte: Ćerka Mine Kostić izrasla u crnokosu lepoticu, Anastasija sanja o modnim pistama

Ni jedna ni druga ne vole da se eksponiraju u javnosti. Srećom, tu su društvene mreže, pa ponešto i možemo da otkrijemo. Na primer, da je mlađa Milica, koja sada ima 21 godinu, prava lepotica i da jako liči na mamu. Uzgred, jedva smo odvojili pogled od njenih fotografija na Instagramu.

Instagram

 

Pošto je prilično tajanstvena, u opisu profila nije navela čime se bavi, koju školu je završila i šta studira, ali možemo da zaključimo da je jedna savremena mlada dama koja uživa u svemu što je tipično za njene godine.

Voli i da pozira, a po slikama bi se reklo da i te kako ima talenta za to. Pravila je mami društvo na nekim javnim događajima, što je za fotografe sigurno bila prava premija.

ATA Images

 

Iako Milica očigledno nema nameru da zađe u svet poznatih, Anastasija Ražnatović i Manuela Bijelić, zgodne ćerke Majinih koleginica Cece Ražnatović i Dragane Mirković, mogle bi malo da pričuvaju leđa.

Pročitajte: Maja Marijana - U strahu za život nakon napuštanja supruga

- Najlepši osećaj na svetu za svakog roditelja je kada ima dobru decu. Ja sam beskrajno zahvalna Bogu što mi je dao tu privilegiju da budem majka i da imam dve predivne ćerke – napisala je pevačica pre nekoliko godina na Instagramu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Sandra 11:59 13.09.2023
Odgovori

Nijedna nije ni za prići Anastasiji, da budemo realni. O mami Ceci nećemo.

hellomagazin.rs hellomagazin