Život je van četiri zida: Ovako danas izgleda košarkašica Nataša Kovačević koja je u saobraćajnoj nesreći ostala bez noge

Život je van četiri zida: Ovako danas izgleda košarkašica Nataša Kovačević koja je u saobraćajnoj nesreći ostala bez noge

Autor: | 08/09/2020

0

Košarkašica Nataša Kovačević (26) oduvek je bila poznata po svom vedrom duhu i širokom osmehu. Vest da je u stravičnoj nesreći 2013. godine izgubila nogu koja joj je amputirana u Mađarskoj, šokirala je javnost, a njoj stvarnost promenila zauvek. Nataša je tada imala samo 19 godina i ceo život pred sobom.

Ipak, svesna da je živa odlučila je da se podvrgne još jednoj operaciji na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu gde se noga pripemala za protezu.

- Bilo je potrebno je da mi se noga oblikuje za protezu. Reč je o kratkoj i operaciji estetske prirode, tako da sam bila opuštena - rekla je nakon zahvata ova hrabra devojka, koja je život zgrabila obema rukama.

- Desila se nesreća koju moram da prihvatim i nastavim dalje. Sećam se svakog detalja, od udesa, preko prevrtanja do izlaska iz autobusa. Nemam neku traumu od celog događaja. Kada je reč o košarci, naravno da će mi mnogo nedostajati, ali prihvatila sam to što se dogodilo i sada razmišljam samo o budućnosti - rekla je tada Nataša Kovačević za domaće medije.

Pročitajte: Nataša Kovačević ne priznaje ograničenja - Stanje uma ima moć da pomeri granice!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓬𝓮𝓿𝓲𝓬 (@nacika7) дана 23. Јул 2019. у 3:44 PDT

Okrenula je novi list i danas izgleda sjajno. Osmeh je i dalje na njenom licu, prihvatila je svoj život i hrabro korača napred obema nogama.

Pročitajte: Nataša Kovačević - Meni je sudbina pokazala da ne treba da pravim planove za budućnost

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓬𝓮𝓿𝓲𝓬 (@nacika7) дана 30. Мај 2020. у 3:21 PDT

- Budite ono što jeste, jer život je prekratak da biste bili neko drugi - samo je jedna od pozitivnih rečenica koje Nataša redovno deli sa svojim pratiocima na "Instagramu. Da nije kao sve druge devojke, ona to odavno zna, njena snaga i volja primer su i motivacijama mnogima u životu. A više od svega zavolela je sebe onakvom kakva jeste i ne stidi se da pokaže bilo koji deo svog tela.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓬𝓮𝓿𝓲𝓬 (@nacika7) дана 30. Авг 2020. у 2:38 PDT

Pre nekoliko dana Nataša je objavila i forografiju koja je njenim fanovima naterala suze na oči. Obukla je sportsku opremu i izašla na teren da trenira.

- Motkom me isterao na trening - duhovito je u svom stilu napisala naša sjajna košarkašica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓬𝓮𝓿𝓲𝓬 (@nacika7) дана 4. Сеп 2020. у 10:05 PDT

Nataša nije želela da se zatvori u četiri zida, već je nastavila tamo gde je stala. I dalje se bavi košarkom, koja je njena velika ljubav. Objavila je i autobiografiju "Koraci" u kojoj je pisala o svemu osim o ljubavnom životu, jer kako kaže o tome nikada javno neće pričati.

-  Od početka sam se trudila da o ljubavnom životu ne govorim. To nije tema knjige, već pokušaj da motivišem ljude da nikad ne odustanu ma koliko im teško bilo - rekla je nakon izaska knjige Nataša za magazin "Gloria".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝓝𝓪𝓽𝓪𝓼𝓪 𝓚𝓸𝓿𝓪𝓬𝓮𝓿𝓲𝓬 (@nacika7) дана 23. Мај 2020. у 2:51 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram