I on ima đaka prvaka: Vlado Georgiev se pohvalio starijom ćerkom, upoznajte Sofiju

I on ima đaka prvaka: Vlado Georgiev se pohvalio starijom ćerkom, upoznajte Sofiju

Autor: | 02/09/2023

0

Ćerka Vlada Georgieva tatin je ponos

Poznati roditelji ispratili su juče svoje đake prvake u školu i ceo Instagram bio je preplavljen fotografijama mališana i ponekom suzom radosnicom. Ćerka Vlada Georgieva takođe je krenula u prvi razred, a pevač je pun ponosa podelio prelep prizor iz škole. 

Luka Šarac

 

Vlado nikad nije krio da mu je porodica na prvom mestu, i daleko od očiju javnosti trudi se da bude najbolji otac Sofiji i Eleni, i privržan partner Milici Samardžiji.

Starija ćerka Vlade Georgieva na svet je došla u septembru 2016. godine, a prvu fotografiju imali smo prilike da vidimo tek nakon dve godine od Sofijinog rođenja, dok drugu ćerkicu Elenu koja je njihov život ulepšala februara 2018., pevač nije želeo da pokaže javno sve do prošle godine.

Pročitajte: Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti

 

Ali Vlado nije hteo da propusti da javno pokaže svetu da Sofija ulazi u novu životnu etapu.

– Moje prvo dete, moja Sofka je danas krenula u školu. Svima želim ovakav dan – napisao je kratko pevač, uz fotografiju mezimice u klupi.

Twitter

 

‒ Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome kao roditelj uživam. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude, to ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nisam primećivao dok nisam postao otac ‒ priznao je Vlado u jednom intervjuu.

Twitter

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti