Nekad bliske, a danas... Ceca i Seka prekinule svaki kontakt, OVA izjava bila je neoprostiva

Nekad bliske, a danas... Ceca i Seka prekinule svaki kontakt, OVA izjava bila je neoprostiva

Autor: | 01/09/2023

0

U kakvim su odnosima Ceca Ražnatović i Seka Aleksić? To je pitanje koje već dugo intrigira i javnost, i medije, i njihove fanove.

Folk zvezde su se svojevremeno intenzivno družile, Seka je dolazila na proslave kod Ražnatovića, bile su bliske... Postoje fotografije koje to mogu da potvrde, kao ove iz 2009. godine kada su zajedno gostovale u jednoj emisiji. Pamte se i neke izjave.

Arhiva HELLO!

 

‒ Upoznale smo se slučajno, u avionu. Sedele smo zajedno na putu za Cirih, odakle smo se posle nastupa zajedno vratile. Tu smo se sprijateljile, ostale u kontaktu i nastavile druženje. Ona je zaista super devojka – rekla je Ceca svojevremeno, a i Seka je o koleginici pričala u superlativima.

Pročitajte: Istina o svađi Cece i Mire Škorić konačno izašla na videlo - Prvi put ću ovo da otkrijem...

‒ Sujeta i ljubomora postoje u svim profesijama, pa i u pevačkoj. No, ja nikada nisam imala problem sa tim osećanjem. Na sreću, u ovom poslu ima još takvih ljudi i sa njima mogu da uspostavim prijateljski odnos. Čovek mora da bude zadovoljan sobom, ostvaren u svakom pogledu i onda nema potrebu da se opterećuje ljubomorom. Među ljudima iz mog najbližeg okruženja najmanje je onih iz posla kojim se bavim. Ali, ima i kolega sa kojima imam kvalitetan i iskren prijateljski odnos.

Arhiva HELLO!

 

U međuvremenu su dve pevačice prekinule kontakt, niko sa sigurnošću ne zna zbog čega. Kada je nedavno preminuo Saša Vidić, koji je nekad bio blizak sa Cecom, ali je poslednjih godina nije nimalo štedeo, Seka je objavila post kojim je, kako neki smatraju, indirektno prozvala koleginicu jer nije želela da odgovara na pitanja novinara povodom prerane smrti dizajnera.

Pročitajte: Bili su nerazdvojni 16 godina - Zbog ovoga se ugasilo veliko prijateljstvo Cece i Saše Vidića

„Pojedine persone trebalo bi da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste bar malo pravi vernici, a ne mehanički”, napisala je, ne precizirajući o kojoj je personi reč.

Arhiva Hello!

 

Tri meseca ranije, dok je odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, Seka je Ceci uputila srdačan pozdrav:

„Iskreno, ne pamtim kada sam je videla. Ona verovatno uživa kao baka, to je najlepše što je moglo da joj se dogodi. Pozdrav za Cecu!”

Pročitajte: Modni okršaj Cece i Seke - Jedna se podmladila, druga šokirala dekolteom! Ko se bolje obukao?

Kada su odnosi sa kolegama u pitanju, Ceca se ne oglašava i čvrsto se drži svoje odluke.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!