Ubiću te ako nekome kažeš! Zastrašujuće pretnje oca Jelene Dokić lede krv u žilama, sve izašlo u javnost

Ubiću te ako nekome kažeš! Zastrašujuće pretnje oca Jelene Dokić lede krv u žilama, sve izašlo u javnost

Autor: | 31/08/2023

1

Knjiga Jelene Dokić svedoči o paklu koji je preživela

„Da se nisi usudila da nešto kažeš nekome. Da se nisi usudila da bilo šta kažeš, inače ću te ubiti.” Ovim zastrašujućim pretnjama počinje prolog knjige „Fearless”, u prevodu „Neustrašiva”, koja će se u australijskim knjižarama naći 12. septembra. Autorka je bivša teniska zvezda Jelena Dokić.

Profimedia

 

„Te reči slušala sam skoro svakog dana. Izgovarao ih je moj otac. Decenijama sam živela po njegovim pravilima, čak i kada sam uspela da se oslobodim fizičkog i verbalnog nasilja.

Prvo pravilo glasilo je da budem i ostanem tiha. Da ćutim. Plašila sam se za svoj život, da me neće više biti ako progovorim”, navodi Jelena u uvodu i dodaje da je godinama živela u strahu.

Instagram

 

Prvu knjigu, „Nesalomiva”, objavila je 2017. godine. Ispovest obiluje opisima jezivih zlostavljanja koja je doživljavala od oca Damira. Između ostalog, tvrdila je da ju je tukao kaišem kada bi loše odradila trening i šutirao, posle čega je ostajala krvava i modra.

‒ Ružno sećanje koje će ostati sa mnom zauvek. Završila sam u nesvesti. Strašno me je tukao...

Pročitajte: Jelena Dokić pokušala da se ubije - Malo je falilo da skočim sa 26. sprata

Autobiografija je podigla prašinu, a hrabra Jelena, danas komentatorka teniskih mečeva, postala je heroina koja je odlučila da ružno iskustvo iskoristi kako bi pomogla drugima.

Instagram

 

U novoj knjizi Jelena će otkriti koliko je važno reći istinu, podeliti priču sa svetom, skupiti snagu i progovoriti o onome što se dešava iza zatvorenih vrata, a to su često jezive stvari koje ostavljaju velike posledice u kasnijem životu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti