Legendo, šta se s tobom desilo? Branislav Lečić posle mnogo vremena u javnosti, godine su odradile svoje

Legendo, šta se s tobom desilo? Branislav Lečić posle mnogo vremena u javnosti, godine su odradile svoje

Autor: | 28/08/2023

0

Branislav Lečić danas izgleda potpuno drugačije

Leka  je jedan od onih glumaca za kojim su žene ludele iz generacije u generaciju. Na filmskom platnu i daskama koje život znače, plenio je svojom harizmom i izgledom pred kojim je malo koja dama ostala imuna.

ATA Images

 

Ipak, čini se da su godine učinile svoje, pa smo tako Branislava Lečića imali prilike da vidimo posle mnogo vremena u javnosti, odnosno, u ulozi žirija na Festivalu glumačkih ostvarenja igranog filma u Nišu.

Pročitajte: Ovu glumicu su krivili za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović: Pričalo se da je očarala i 25 godina starijeg rokera FOTO

Naime, glumac se pojavio na festivalu u ležernoj garderobi, a nikom nije promakao višak kilograma i potpuno seda kosa.

Ipak, čini se da glumac ne mari za godine i u svojoj 68-oj neskida osmeh sa lica pred mnogobrojnom publikom koja ga pamti iz nekih omiljenih filmova snimljenih pre više decenija.

Ata Images

 

Podsećanja radi, karijeru je počeo davne 1977. godine u filmu "Specijalno vaspitanje", a tokom osamdesetih i devesetih godina stekao je punu afirmaciju.

Pročitajte: Kako je samo porastao: Ninin i Lekin sin proslavio 12. rođendan, torta je san svakog dečaka FOTO

Lečić je igrao glavnu ulogu u ostavrenju pod nazivom "Tombola", u kome tumačio lik Dušana Tombole, fabričkog radnika koji zajedno sa svojim drugarima Kiflom i Ćosom formira bokserski klub kako bi zaradili neki novac.

Branislav je tada imao 30 godina, a mnoge žene kažu da je tada baš bio frajer.

RTS

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Tomasevic/ATAImages

Pročitajte još