Ovde živi klasična Vaga: Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

Ovde živi klasična Vaga: Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

Autor: | 25/08/2023

1

Stan Nataše Bekvalac posle renoviranja izgleda kao iz magazina

“Dom je sklonište od oluja, svih vrsta oluja.” Tako glasi rečenica kojom je Nataša Bekvalac počela jednu lifestyle objavu na Instagramu, ilustrovanu efektnim fotografijama. Pop zvezda odlučila je da iz temelja promeni svoj životni prostor na elitnom Dedinju i iz njega izbaci sve što bi moglo da je podseti na prošla vremena. No, da bi takvu ideju realizovala, morala je da vrati stan u sivu fazu.

Adem Grljević

 

‒ Renoviranje je trajalo skoro šest meseci. A krenuli smo – iz početka. Od poda do plafona. Želela sam samo jedno: da ništa, baš ništa, nijedna jedina stvar i sitnica nemaju veze sa prošlošću. Ove devojke ne žive u prošlosti – kaže pop zvezda, misleći na svoj mali “girl band”, trio koji, pored nje, čine ćerke Hana i Katja.

Pročitajte: Zavirite u stan porodice Bekvalac na novosadskom Limanu, Natašina devojačka soba je hit

Za novo ruho oaze Bekvalac pobrinuo se dizajner enterijera Filip Rašković. Uspeo je da realizuje sve Natašine vizije.

‒ Po prirodi sam esteta, klasična Vaga. Moje želje u vezi sa kućom niko ne bi mogao bolje da razume od prijatelja kuće. Otkako smo se upoznali i postali prijatelji, imala sam želju da baš Filip uredi naš stan. Pristao je. Ovaj dom postao je naše ogledalo i konačno mi se sviđa sve što u njemu vidim.

Ana Kostić

 

U prostorijama punim svetlosti glavnu reč vode nežni bež tonovi. Ta prirodna boja lako se prilagođava ostalima, a sama po sebi je neutralna i relaksirajuća. U ambijent unosi toplu atmosferu i mir, razbija monotoniju, odiše elegancijom i diskretnim glamurom, a uz sve to dopušta mnoštvo kombinacija.

„Home, sweet home“ u punom smislu i savršenstvu fraze. Dom iz Natašinih snova, bajka za njene princeze, koje sad mogu da uživaju u svakom kutku i svakom trenutku.

Ana Kostić

 

Nataša je prednost dala minimalizmu i modernim trendovima, pa tako u dnevnoj sobi možemo da vidimo lustere neobičnih oblika, staklene police i retro stolice, dekorativne predmete od drveta, nameštaj blagih linija, a posebno su interesantne fotelje i sofa.

Pročitajte: Diplomirala je sa čistom desetkom! Nikad ne biste pogodili šta je Nataša Bekvalac po obrazovanju

Poglede mami i trpezarijski sto ovalnog oblika koji u jednom delu “pridržavaju” rustikalno obrađeni komadi mermera, dok iz drugog “raste” drvo. Pažljivo odabrane biljke dišu u istom ritmu sa prostorom. Sve je decentno i bez suvišnih detalja, udobno, a opet classy. Funkcionalnost, jednostavnost, svežina, priroda i estetski kriterijumi odlike su i opštepopularnog skandinavskog stila uređivanja enterijera, koji je po svoj prilici bio na umu i Nataši i Filipu dok su “mozgali” kako da ono što su zamislili pretvore u stvarnost.

Ana Kostić

 

‒ Prijatelj mi je jednom rekao da se pred dobrim komadom nameštaja tresem kao normalne žene u Chanelu. (smeh) Nije pogrešio. Neke žene daju čitava bogatstva na torbe, cipele, nakit... Sve to razumem, ali ja sam druge fele – objašnjava lepa Novosađanka koja je zbog poslovnih obaveza na kraju ipak odlučila da se vrati u Beograd.

Kad poželi da pobegne od sve većeg haosa u glavnom gradu, tu je njen salaš u Čeneju, nadomak Novog Sada, mesto na koje uvek dolazi sa osmehom.

Komentari (1)

Loading
fica 00:33 26.08.2023
Odgovori

Oppaa, nata nam se opet udaje?! Nećete mi reći da je slučajno ovaj dizajner i njen pogled govori sve.

hellomagazin.rs Adem Grljević

Najnovije vesti