Moj prelepi anđele... Serena Vilijams rodila drugo dete, odmah ga pokazala i otkrila neobično ime FOTO

Moj prelepi anđele... Serena Vilijams rodila drugo dete, odmah ga pokazala i otkrila neobično ime FOTO

Autor: | 23/08/2023

0

Legendarna teniserka Serena Viliams i njen suprug Aleksis Ohanijan dobili su drugo dete i srećne vesti odmah podelili na društvenim mrežama.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

“Dobrodošla, moj prelepi anđele”, napisala je slavna sportistkinja uz opis videa objavljenog na TikToku. Na Instagramu je otkrila da su Aleksis i ona dobili još jednu ćerku koju su nazvali Adira River.

Pročitajte: Bez fotošopa i filtera - Serenu Vilijams nismo nikad videli u ovakvom izdanju! FOTO

Sudeći po kadrovima iz porodičnog doma, bebi se najviše obradovala starija sestra Olimpija.

@serena

Welcome my beautiful angel ♬ original sound - Serenawilliams

Podsetimo, da čeka drugo dete, Serena je otkrila na ovogodišnjoj Met Gali početkom maja kada je u raskošnoj crnoj haljini istakla svoj trudnički stomak.

Srećne vesti podelila je i s pratiteljima na Instagramu.

“Bila sam jako uzbuđena kada je Ana Vintur pozvala nas troje na Met Galu”, duhovito je napisala.

Serena i Aleksis 2017. dobili su ćerku Olimpiju, da bi slavna teniserka prošle godine u intervjuu za Vogue objavila da odlazi u penziju, te istakla da joj je od sada prioritet da bude majka.

Nikada nisam volela reč penzija. Čini mi se tako zastarela. Možda je najbolja reč za opisivanje onoga što nameravam - evolucija. Udaljavam se od tenisa i krećem prema drugim stvarima koje su mi važne. Pre nekoliko godina bez preterane pompe pokrenula sam “Serena Ventures”, kompaniju rizičnog kapitala. Ubrzo nakon toga zasnovala sam porodicu. Želim da je uvećam. Ipak, oklevala sam da sebi ili bilo kome drugom priznam da moram da prestanem da igram tenis. Moj suprug Aleksis i ja jedva da smo razgovarali o tome, to je kao tabu-tema. Ne mogu o tome da razgovaram ni sa roditeljima. Kao da nije stvarno dok to ne kažete naglas. Odjednom mi se stvori neprijatna knedla u grlu i počnem da plačem. Jedino sam s terapeutom detaljnije razgovarala o toj temi. Neću ovo da ulepšavam. Znam da se mnogi raduju odlasku u penziju i uzbuđeni su zbog toga, stvarno bih volela da se i ja tako osećam - priznala je Serena.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hannah Peters/Getty Images