Jelena Karleuša zasijala na Kuli Beograd: Spektakularna promocija novih albuma, jednom rečenicom rekla sve

Jelena Karleuša zasijala na Kuli Beograd: Spektakularna promocija novih albuma, jednom rečenicom rekla sve

Autor: | 22/08/2023

0

Promocija albuma Alpha i Omega Jelene Karleuše

Nakon diskografske pauze od 11 godina, Jelena Karleuša objavila je čak dva albuma i upriličila je promociju svojih novih izdanja na krovu jednog tržnog centra, tokom zalaska sunca.

Ata Images

 

Novi albumi „Alpha“ i „Omega“ konceptualno su drugačiji – zapad i istok, crno i belo, savremena muzika i klasičan, prepoznatljiv JK zvuk. Pop diva je u nekoliko pesama predstavila čitav jedan univerzum u kom je ona najsjajnija zvezda.

Pročitajte: Glamurozna žurka u vili na Dedinju - Dok je Jelena slavila rođendan, Duško uslikan sa njenom koleginicom FOTO

 

Naravno, svi su jedva čekali da vide šta će pevačica obući za svoju promociju, da li će više naginjati „tamnoj alfa“ ili „svetloj omega“ strani. Na svoj događaj Karleuša je pristigla kao gost iz nekog dalekog univerzuma. Bež autfit potpuno je zaokružio sentiment koji je predstavila kroz svoja dva albuma – nadrealno, vanzemaljski, jedinstveno, Karly.

Ata Images

 

Zvanice su pile „Karly đus“ a dočekala ih je i postavka svih autfita koje je JK ponela u svom spotu „Karly B*tch“.

Ata Images

 

Ne bi to bila Karleuša da nije pripremila još jedan autfit za svoj događaj. Ovog puta ipak je otelotvorila Alphu, i oduševila u kožnim pantalonama i metalnom topu. Celokupan izgled zaokružila je kožnim bolero-rukavicama, a na licu je nosila predimenzionirane srebrne naočare.

Ata Images

 

Pop diva prokomentarisala je ovaj veliki projekat u koji je uložila mnogo truda.

– Nakon 11 godina, od mene se ništa manje nije moglo očekivati. Ovo je najmanje što sam mogla da uradim – rekla je Karleuša prisutnima i dodala da je htela da pokaže da naša produkcija može da parira svetskim zvezdama.

Ata Images

 

Kako iznenađenjima nema kraja, Karleuša je najavila i specijalni događaj 8. septembra. Ali kako nije otkrila o čemu se tačno radi, moraćemo da sačekamo šta je pevačica pripremila za svoje fanove. Mnogi se nadaju da je u pitanju koncert, ali tajnovita Jelena nije htela da komentariše, tako da moramo da budemo strpljivi.

Pročitajte: Reci mami da je mogla bolje... Nika Tošić brutalno odgovorila hajterima, jasno je čija je ćerka FOTO

 

- Minut ćutanja za estradu nakon Alphe i Omege – poručila je Karly kratko na kraju obraćanja, u svom prepoznatljivom stilu.

Ata Images

 

Za kraj večeri, inicijali pop dive zasijali su preko cele Kule Beograd, i time se završila spektakularna proslava albuma Jelene Karleuše.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti