Povređena Slavica Eklston: Bogata Srpkinja napadnuta dok je spavala!

Povređena Slavica Eklston: Bogata Srpkinja napadnuta dok je spavala!

Autor: | 22/08/2023

0

Slavica Eklston (65) napadnuta je u svojoj kući u Švajcarskoj oko jedan sat posle ponoći, dok je spavala, piše Večernji list.

Profimedia

 

Iz izvora bliskih Slavici, bivšoj ženi Bernija Eklstona, nekadašnjeg predsednika uprave Formule 1, pomenuti list saznao je da se napad dogodio u noći subote na nedelju u njenoj kući u Gštadu od strane dvojice maskiranih muškaraca.

Pročitajte: Mladost vraća u život - Ovako Berni Eklston puni energiju sa izabranicom mlađom skoro pola veka FOTO

 

Ona je pretrpela lakše telesne povrede, napadači su uspeli da pobegnu, a slučaj istražuje švajcarska policija.

MJ Kim/Getty Images

 

Podsetimo, srpska lepotica je sa Bernijem dobila dve ćerke, Tamaru i Petru.

 

Njeno ime, kada je imala samo 23 godine, dospelo je do modne kuće “Armani”, koja ju je angažovala da bude model na čuvenim trkama Formule 1 u Monci. Tamo ju je zapazio u to vreme pedesetogodišnji Berni Eklstoun, vlasnik jednog od takmičarskih timova.

Pročitajte: Žestoka svađa u porodici Eklston - Zašto je Tamara prekinula svaki kontakt s mamom Slavicom?

- Ja sam prvo pomislila da je užasan, jer je došao da mi kaže kako se treba udaljiti sa tog mesta na kome sam bila, međutim, samo sam pitala kome priča, jer ja ne idem nigde. Na svaku njegovu sledeću reč, odgovarala sam. A onda me je pozvao na piće, što mi je bilo veoma simpatično. Nisam ni znala ko je u pitanju dok nisam pitala tadašnjeg kolegu da li mi je Berni tada govorio istinu o sebi - ispričala je jednom prilikom Slavica.

Profimedia

 
 

Berniju se svideo Slavičin posebni žar koji je nosila u sebi. Dala mu je pogrešan broj, ali je on prevrnuo sve kako bi je pronašao, što je i uspeo. Ubrzo potom su se venčali i dobili dve ćerke.

Posle 24 godine, brak je doživeo krah. Završetak ove zanimljive ljubavne priče 2008. godine trajao je svega nekoliko sekundi manje od jednog minuta, a Slavici je pripalo više od milijardu dolara u nekretninama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mark Thompson / Getty Images