Glumica koju smo obožavali varala muža sa svekrom: Cela Srbija bila je zgrožena, a evo kako su uhvaćeni na delu!

Glumica koju smo obožavali varala muža sa svekrom: Cela Srbija bila je zgrožena, a evo kako su uhvaćeni na delu!

Autor: | 16/08/2023

0

Turska glumica Gokče Bahadir, koja se proslavila ulogom u seriji "Kad lišće pada", početkom prošle godine postala je supruga muzičaru Emiru Ersoju, a posle romantičnog venčanja isplivale su na videlo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

Instagram

 

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da” 2011. godine, međutim, ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, nakon čega je usledio razvod.

Pročitajte: Ovde živi sultanija Hurem - Zavirite u prelepi stan u Berlinu u kojem Lara i Lili vode glavnu reč FOTO

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi - navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje. Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

Instagram

 

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih dvoje su se upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je tada izvor blizak glumici.

Pročitajte: Borila se s rakom i slavom svoje prethodnice - Turska glumica poznata kao sultanija Hurem sada je neprepoznatljiva FOTO

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala s svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želeo da je iznenadi. Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i ćerku Narin.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti