Ovo je ćerka Jasne Đuričić: Živi između Novog Sada i Berlina, umetnica je, ali nije krenula maminim stopama FOTO

Ovo je ćerka Jasne Đuričić: Živi između Novog Sada i Berlina, umetnica je, ali nije krenula maminim stopama FOTO

Autor: | 14/08/2023

0

Ćerka Jasne Đuričić sebe je pronašla u scenskom dizajnu

Jasna Đuričić trenutno je zvezda Sarajevo Film Festivala, gde promoviše ostvarenje „Lost Country”. Ugledna novosadska glumica na premijeri je blistala u besprekornom zlatnom stajlingu o kome se još priča, a društvo na crvenom tepihu pravio joj je suprug i kolega Boris Isaković.

Obala Art Centar

 

Popularni par može da se pohvali riznicom impresivnih uloga i priznanja, brakom koji traje više od četvrt veka, ali njihova najveća nagrada su deca, koju imaju iz prethodnih veza. Zovu se Una Jankov i Stefan Isaković. Njih dvoje ne vole da se eksponiraju u medijima, ali mama je jednom prilikom otkrila šta ih zanima:

Pročitajte: Vlasnica evropskog Oskara Jasna Đuričić za HELLO! - Briga i strah zbog ćerke vratili su me snimanjima

– Stefan je diplomirao dramaturgiju u Novom Sadu, živi u Beogradu, piše scenarija i radi na mnogim projektima. Una je završila scenski dizajn, takođe na fakultetu u Novom Sadu, i upisala master u Berlinu. Nisu glumci, ali oboje su se pronašli u dramskoj umetnosti i drago mi je zbog toga – rekla je nedavno glumica.

Jakov Simović/Gloria

 
 

– Odrasli su, pa možda zato Boris i ja više ne pričamo toliko o njima, ali mogu vam reći da su oni naša najveća sreća. Sve što smo postigli u karijeri ne bi nam bilo važno da oni nisu postali dobri ljudi. Ako njima nešto ne štima, ni meni ne štima. Ako su oni okej, onda i ja letim.

Jakov Simović

 
 

Iako je mlada, sa 27 godina Una Jankov ima zaista bogat portfolio, što možemo da vidimo i na njenom sajtu. Angažovana je u teatru „Maksim Gorki” u Berlinu, gde i živi, a od 2019. bila je saradnik u nekoliko predstava koje je režirao Branko Janak.

Pročitajte: Jasni Đuričić i Borisu Isakoviću ljubav se dogodila kada su već imali brak i decu iza sebe - Mi smo odraz jedno drugoga

Dok ne počne nova pozorišna sezona, treba iskoristiti slobodne trenutke za relaksaciju i uživanje. Prošle nedelje Jasna je na Instagramu otkrila da joj se ćerka pridružila na odmoru: „Leto je, radost je, ljubav je...”

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović/Gloria