Očarala nas je kao mala Zone: Evo kako danas izgleda Jana Milosavljević, mnogo liči na Katarinu Radivojević

Očarala nas je kao mala Zone: Evo kako danas izgleda Jana Milosavljević, mnogo liči na Katarinu Radivojević

Autor: | 09/08/2023

0

Jana Milosavljević i dalje se bavi glumom

Film „Zona Zamfirova“ svojevremeno je okupio krem srpskog glumišta, a neke od poznatih imena dodatno je vinuo u zvezde. Među dobro poznatim glumcima pojavila se i jedna dvanaestogodišnjakinja, koja je očarala publiku za relativno kratko pojavljivanje u filmu.

youtube printscreen

 

U pitanju je Jana Milosavljević, koja je tumačila malu Zone. Devojčici je ovo bila prva značajnija uloga, i tada je otkrila da je gluma njen životni poziv. Mnogi su primetili da Jana sad liči na Katarinu Radivojević, koja je glumila naslovnu ulogu u filmu koji je Jani bio debitantski. Kasnije smo je viđali u raznim ostvarenjima, poput „Vojna akademija“, „Žigosani u reketu“ i „Državni službenik“, da nabrojimo neke.

Ata Images

 

Čini se da je Jani, koja je inače ćerka pevača grupe Galija Nenada Milosavljevića, ova karijerna odluka donela i sreću u ljubavi. Na poslu je pre šest godina upoznala svog supruga, glumca, reditelja i scenaristu Filipa Gajića.

Pročitajte: Voleli ste ih kao veliku i malu Zone - Katarina Radivojević i Jana Milosavljević u žiži javnosti

 

Uprkos tome što joj je suprug stariji od nje 23 godine, Jana i Filip su osetili varnice i uplovili u romansu koja i dalje traje. Potom je 2017. godine na svet došao njihov sin Joakin, a lepa glumica ispričala je jednom prilikom da njihovo dete nije imalo ime prvih mesec dana.  

Ata Images

 

- Imali smo muke, nikako nismo mogli da se dogovorimo. Mesec posle rođenja dete nije imalo ime, svako ga je zvao kako je hteo, nije ga imalo ni kad smo krenuli da ga prijavimo. Pred vratima opštine Zvezdara odlučili smo se za ono koje su Filipova deca izabrala. Mada ga i dalje zove ko kako hoće - ispričala je Jana svojevremeno za magazin “Gloria”.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti