Klavir, knjige i stare ploče: Zavirite u šartmantni stan Marije Vicković FOTO

Klavir, knjige i stare ploče: Zavirite u šartmantni stan Marije Vicković FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Marija Vicković zvezda je komične serije „Radio Mileva”, u kojoj igra sa legendarnom Olgom Odanović. U dogodovštinama majke i ćerke uživamo svake večeri i toliko su simpatične da mnogi gledaju i reprizu. Harizmatična glumica rođena je u Podgorici, živela je u Americi, ali je dom svila u Beogradu, za koji je i srcem i poslom najviše vezana.

Luka Šarac

 

Iako je Marijin privatni život velika misterija, pratioce na Instagramu ponekad pusti da zavire u njen stan u jednom potkrovlju. Taj kutak deli sa ljubimcem, maltezerom po imenu Luce, koja joj često pravi društvo i na fotografijama.

Instagram

 

Prostor u kome provodi najviše vremena Marija je uredila po sopstvenim pravilima. Ništa pretenciozno, već ukusno, komforno i toplo. Dalo bi se zaključiti da su glavni ukrasi enterijera – muzički instrumenti, preciznije klavir i gitara koje povremeno zasvira.

Pročitajte: Najiskreniji intervju Marije Vicković - Nisam ambiciozna, dugo me je mučila misao “šta ću ja ovde”

Tu ljubav nasledila je od majke Ljiljane, bivše profesorke muzičkog. Jednom prilikom za HELLO! je otkrila da joj mama nije predavala dok je pohađala gimnaziju u Podgorici, jer su bile u različitim smenama:

Instagram

 

– Iako je u penziji više od deset godina, nije se mnogo promenila. Kada sam od prijateljice dobila na poklon gramofon, zamolila sam je da mi pozajmi neke ploče. Dok je birala šta će mi pokloniti propitivala me je: „Evo, daću ti Mocarta. Ti, Marija, znaš šta je Rekvijem?”

Instagram

 

Gramofon je još tu, a na njemu se osim klasike vrti i džez. Majls Dejvis, recimo. Nema tog kompakt-diska koji može da zameni zvuk vinila...

Na policama iznad klavira vidimo mnoštvo knjiga, pa se može pretpostaviti da je, uz muziku, čitanje omiljeni hobi lepe glumice, koja ovog leta armiji fanova na Instagramu šalje razglednice sa Šolte.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti