Ovo je devojka Borisa Milivojevića: Upoznali su se pre 13 godina, ali se vešto kriju od javnosti FOTO

Ovo je devojka Borisa Milivojevića: Upoznali su se pre 13 godina, ali se vešto kriju od javnosti FOTO

Autor: | 07/08/2023

0

Devojka Borisa Milivojevića je poznata umetnica

Boris Milivojević karijeru je počeo još kao dečak, osvojivši nas za sva vremena u filmovima „Idi mi, dođi mi” i „Mahovina na asfaltu”, a potom u serijama „Zaboravljeni”, „Crni bombarder”, „Crni Gruja”, pa čuvenim „Munjama”... Iza njega je bezbroj izvanrednih uloga, kako na malim i velikim ekranima, tako i u pozorištu. No, o ostalim segmentima života popularnog glumca ne zna se skoro ništa. Privatni krije, emotivni pogotovo.

ATA Images

 

Davnih dana Boris je bio sa koleginicom Paulinom Manov. Čak su živeli zajedno, Bila je to velika mladalačka ljubav, ali nije potrajala. Poslednjih godina u vezi je sa umetnicom Janom Stojaković. Glumac i slikarka upoznali su se početkom 2010. i ubrzo shvatili da imaju mnoštvo zajedničkih interesovanja.

Pročitajte: Posle 20 godina Sergej i Boris u nastavku Munja, Sinovi Nebojše Glogovca prvi put na filmu

Jana je svojevremeno za Blic izjavila da njihov zajednički život kod oboje podstiče kreativnost.

Ne bih volela da se zabavljam sa kolegom slikarom, jer bi se tu javilo rivalstvo, preplitale bi se naše kreativnosti, pa bi i stvaralaštvo teško moglo da se odvoji. U Borisovoj i mojoj vezi dve umetnosti se nadopunjuju, ali svako ima svoj smer.

Facebook

 

Kada je nastupao u zabavnoj emisiji „Tvoje lice zvuči poznato”, Milivojević je otvorio dušu o njihovoj ljubavi i rekao da brak danas nije neophodan da bismo nekoga voleli. Možda je u međuvremenu promenio mišljenje...

Mirko Tabašević

 

Devojka Borisa Milivojevića magistrirala u Londonu

Jana Stojaković, koja je deset godina mlađa od Borisa, diplomirala je na Fakultetu likovnih umetnosti, a magistrirala 2009. na univerzitetu u Londonu. Učestvovala je u mnogim radionicama, na letnjim kolonijama i izložbama u zemlji i inostranstvu.

Pročitajte: Čuvena slikarka beži od kamera - Ovako izgleda tajanstvena supruga Slavka Štimca

– U svom radu izražavam se kroz različite medije, a to su prvenstveno slika, crtež i video. Stilski nadrealni i figurativni, nekada na granici naučne fantastike, radovi su ujedno angažovani kroz društvenu kritiku različitih savremenih fenomena. Socijalna pitanja kojih sam se dotakla u poslednjim projektima uključuju klasne i rodne nepravde, eksploataciju ljudi i životinja, krize i pandemije, probleme ekologije i genetskog inženjeringa. Junaci mojih radova često su žrtve represivnog sistema i duboko problematičnih međuljudskih odnosa. U poslednja tri ciklusa bavim se temom posthumanizma, sa fokusom na ljudskim himerama, ljudima genetički ukrštanim sa životinjama. Brišući granicu između prirodnog i veštačkog, ova transgenična bića preispituju samu ljudskost – piše, između ostalog, na njenom sajtu.

Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images