Optuživali su ga da mrzi žene, a on svoju obožava: Ovaj ugledni novinar je muž glumice Nataše Marković FOTO

Optuživali su ga da mrzi žene, a on svoju obožava: Ovaj ugledni novinar je muž glumice Nataše Marković FOTO

Autor: | 02/08/2023

0

Nataša Marković jedna je od naših najtalentovanijih glumica mlađe generacije. Briljira u svakoj ulozi, kako u pozorištu, tako i na velikom i malom ekranu, a možda je najupečatljivija bila ona u seriji „Lisice”. Ovih dana gledamo je u reprizi „Komšija”.

Luka Šarac

 

Uvek je nasmejana i dobro raspoložena, osvaja optimizmom i pozitivnom energijom, maksimalno uživa u svom poslu. No, dok o profesionalnom životu rado govori, onaj privatni je i dalje velika nepoznanica.

Pročitajte: Nataša Marković za "Hello!" otkriva svoju najveću rođendansku želju

Zna se da je srećno udata za uglednog novinara i politikologa Zorana Ćirjakovića. Bio je predavač na jednom privatnom fakultetu, a često ga možemo videti u informativnim emisijama gde komentariše različite društvenopolitičke teme. Iako Zoran dolazi iz potpuno drugačije sfere od umetnosti, a i deset godina je stariji od Nataše, njih dvoje već dugo su zajedno i – lepo im je. Jedna od zajedničkih strasti su im putovanja.

Luka Šarac

 

Interesovanja su veoma bitna za vezu, izjavila je Nataša svojevremeno za Story.

- Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome.

Pročitajte: Ljudi osuđuju glumicu Natašu Marković jer nema decu, ona im poručuje samo jedno

- Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike – rekla je simpatična glumica, koja se sa suprugom nikad ne pojavljuje u javnosti, što im očito odgovara.

youtube printscreen

 

Podsetimo, ime supruga Nataše Marković pre nekoliko godina našlo se u centru skandala, kada je grupa žena istupila javno, jer su, kako su tom prilikom navele, izložene uvredama Zorana Ćirjakovića.

U saopštenju za medije njih šest navelo je kako su “žene prisutne u javnoj sferi koje su u dužem vremenskom periodu izložene proganjanju, nasilju na društvenim mrežama i seksističkim uvredama Zorana Ćirjakovića, predavača na Fakultetu za medije i komunikacije”.

Luka Šarac

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Najnovije vesti