Zvezda serije Euforija preminula u 25. godini: Prošle nedelje sahranio oca, u ponedeljak ga pronašli mrtvog

Zvezda serije Euforija preminula u 25. godini: Prošle nedelje sahranio oca, u ponedeljak ga pronašli mrtvog

Autor: | 01/08/2023

0

Preminuo glumac Angus Klaud

Glumac Angus Klaud, zvezda serije “Euforija”, iznenada je preminuo u 25 godini. Tragične vesti potvrdila je porodica za američki People.

Kevin Winter/Getty Images

 

“Angus je za sve nas bio poseban na mnogo načina. Prošle nedelje je sahranio oca i intenzivno se borio sa gubitkom. Jedina uteha nam je to što znamo da su sada ponovo zajedno.

Pročitajte: Pokušajte i vi - Šest stvari koje mentalno jaki ljudi nikada ne rade

Angus je bio otvoren u vezi sa svojom borbom sa mentalnim zdravljem i nadamo se da će njegova smrt biti podsedtnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore u tišini”, navodi se u izjavi porodice Angusa Klauda.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Lukas Gejdž, zvezda prve sezone serije “Euforija”, bio je među prvim članovima ekipe koji su javno reagovali. Na Instagramu je objavio fotografiju sa Klaudom i kratko napisao “RIP”.

Storm Rid, koja u seriji glumi Džiju Benet, mlađu sestru glavne junakinje Ru (Zendaja), na popularnoj društvenoj mreži podelila je fotografiju Angusa Klauda i napisala:

“Suze jednostavno neće prestati”.

HBO

 

Podsetimo, “Euforija” je na malim ekranima debitovala 2019. godine i za kratko vreme stekla velike simpatije auditorijuma, naročito tinejdžera. Klaud je tumačio narko dilera Feza.

Razlika između mene i svih ostalih koji su poznati jeste što su oni uglavnom pokušavali da postanu poznati – govorio je Angus.

Jeff Kravitz/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Jeff Kravitz/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti