Ćerku Laneta Gutovića gledali ste u popularnim serijama i ne sluteći ko joj je otac FOTO

Ćerku Laneta Gutovića gledali ste u popularnim serijama i ne sluteći ko joj je otac FOTO

Autor: | 31/07/2023

0

Ćerka Laneta Gutovića krenula je očevim putem

Krajem avgusta navršiće se dve godine otkako nas je napustio veliki dramski umetnik Milan Lane Gutović.

Posl teške bolesti, preminuo je 25. avgusta na Vojnomedicinskoj akademiji, a iza sebe je ostavio četvoro dece: Milicu, Spasoja, Janka i Nevenu, o kojoj je javnost saznala tek nakon njegov smrti.

Dalibor Danilović

 

Gutović je imao dva braka, ali privatni život nikada nije javno eksponirao. Mnoge detalje uspeo je da zadrži u četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti.

Pročitajte: Ćerka joj je godinu dana bila u zatvoru, ona se za dlaku izvukla - Ova fatalna žena bila je tajna ljubav Laneta Gutovića FOTO

Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesiju. Bavi se baletom i glumom, a osim talenta, od oca je nasledila šarm i prepoznatljiv pogled.

Ata Images

 

Gutović je ćerku Milicu dobio u prvom braku, a mladu glumicu gledali smo u "Mješovitom braku", "Hotelu sa sedam zvezdica", "Ivkovoj slavi"... Posle toga se posvetila klasičnom baletu koji danas predaje deci predškolskog i školskog uzrasta. Sa suprugom Draganom Maksimovićem ima dete i živi mirno i povučeno.

youtube printscreen

 

Inače, zahvaljujući Milici javnost je saznala da Gutović ima i četvrto dete, ćerku Nevenu.

— Htela bih da napomenem, i da zamolim novinare, da isprave grešku koja se potkrala, a koja se danima provlači kroz vesti. Moj otac je imao četvoro dece! Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama. Hvala na razumevanju! - napisala je Milica kada je 2021. godine preminuo njen otac.

Pročitajte: Zgodan, obrazovan i neustrašiv - Sin Milana Gutovića san je svake devojke, kad ga vidite biće vam jasno i zašto FOTO

Glumac je sahranjen u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu. Za života je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, što je njegova porodica i ispoštovala.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images