Glumac bio u braku: Ko je dama kojoj je Mima Karadžić pre tri decenije rekao "da"?

Glumac bio u braku: Ko je dama kojoj je Mima Karadžić pre tri decenije rekao "da"?

Autor: | 23/09/2020

0

Mima Karadžić - devojka koja ga je odvela pred matičara 

Na spomen glumca Mime Karadžića (65) odmah ide i ono „večiti neženja“. Šmeker i zavodnik i u sedmoj deceniji, Mima uživa u poslu koji radi, a dosta pažnje posvećuje i svom fizičkom izgledu. Pažnja lepšeg pola mu ne nedostaje, a mnoge dame bi sve dale da budu supruge našeg proslavljenog glumca. I dok se u javnosti stalno govori da Mima nikada nije stao na „ludi kamen“, izgleda da je istina nešto drugačija.

Naime, pre skoro tri decenije Mima je u Crnoj Gori ipak stao na „ludi kamen“. Sada već davne 1992. godine, Mima Karadžić navodno je upoznao izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju. Posle nekoliko meseci zabavljanja, piše „Blic“, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

Pročitajte: Mima Karadžić - Ulogu oca sam iskusio sa decom moje sestre i brata

Mima Karadžić ‒ Devojka koja je uspela što nijedna do sada nije

O devojci koja je posle samo nekoliko meseci zabavljanja probudila kod Mime želju za brakom ne zna se mnogo. Njih dvoje su se venčali 21. novembra 1992. godine, na dan Mimine krsne slave „Aranđelovdana“. Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a Sunčica je bila neobično obučena. Mima je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu, prenose domaći mediji.

Međutim, bračna sreća nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo. Proslavljeni glumac o ovom braku nikada nije govorio za javnost.

‒ Nisam nikakav večiti neženja jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam po nekoliko godina živeo sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan. Ne bežim od braka, ali mi se jednostavno nije desio ‒ rekao je Mima svojevremeno ne spominjući brak sa Sunčicom za koji se, ipak, saznalo.

Pročitajte: Mima Karadžić iskreno - Nikada nisam želeo da budem sa jednom osobom do kraja života

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images