Najlepšu Italijanku ostavio zbog Srpkinje: Dušan Vlahović se vratio bivšoj devojci FOTO

Najlepšu Italijanku ostavio zbog Srpkinje: Dušan Vlahović se vratio bivšoj devojci FOTO

Autor: | 27/07/2023

0

Dušan Vlahović se vratio bivšoj devojci


Interesovanje za ljubavni život Dušana Vlahovića posebno je poraslo nakon što je fudbaler uplovio u vezu sa Karolinom Stramare, bivšom Mis Italije koju porede sa holivudskom glumicom Megan Foks. Ipak, čini se da je našem sportisti presela ta vrsta pažnje.

Instagram

 

Prema navodima medija, Vlahović je ostavio Karolinu zbog pritiska javnosti. Prevelika eksponiranost navodno nije prijala sportisti, pa je odlučio da okonča vezu. Iako je želeo da nakon raskida uživa u singl životu, sudbina je umešala prste na najlepši način.

Pročitajte: Rasna crnka i poroci Mikonosa! Dušan Vlahović uslikan na letovanju, u ovom izdanju ga niko nikad nije video FOTO


– Dušan je poželeo da opet bude sam, ali to nije dugo potrajalo. Čim je došao na Ibicu, video je Vanju, s kojom se zabavljao pre pet godina, i ponovo je osetio leptiriće u stomaku – naveo je izvor, piše Blic.


Reč je o Vanji Bogdanović, koju Vlahović poznaje čitavog života. Iz prijateljstva se s vremenom rodila ljubav, ali kako su oboje bili mladi i željni provoda, veza nije potrajala.

Instagram

 

– Vanja je upoznala Dušana kad nije bio ni poznat ni bogat. Družili su se, izlazili, roditelji su im kućni prijatelji. Iz velikog drugarstva rodile su se emocije i pre pet godina su počeli da se zabavljaju. Potom su se razišli, ali su nastavili da se druže. Prošle godine pokušali su da obnove veze, ali bez velikog uspeha. Dušan se u međuvremenu preselio u Italiju, prestali su da se čuju, otpratili su se i sa društvenih mreža, ali ih je sudbina ove godine opet spojila na Ibici – ispričao je dobro obavešteni izvor.

Luka Šarac

 

Dušan je sa društvom prvo odmarao na Mikonosu, potom su produžili na Ibicu. Pred kraj letovanja, fudbaler je na plaži ugledao Vanju.

Pročitajte:  Dušan Vlahović nakon napisa o ljubavi s pevačicom objavio fotografiju s misterioznom devojkom? (foto)


– Oduševljen i zaprepašćen u sito vreme, pozvao ju je da se sa svojim društvom pridruži njegovom. Izašli su u noćni klub i iste večeri je pao poljubac. Do kraja letovanja se nisu razdvajali i ponovo obnovili vezu. On je trenutno sa klubom u Americi, ali s Vanjom redovno održava kontakt – naveo je izvor i dodao da bi Dušanova majka želela da joj Vanja bude snajka jer je obrazovana i lepa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti