Godine joj ništa ne mogu: Arijana Mihajlović ne izlazi iz proverenog modela kupaćeg kostima koji čini čuda FOTO

Godine joj ništa ne mogu: Arijana Mihajlović ne izlazi iz proverenog modela kupaćeg kostima koji čini čuda FOTO

Autor: | 27/07/2023

0

Posle glamuroznog venčanja ćerke Virdžinije, održanog sredinom juna, Arijana Mihajlović odmara na Sardiniji, odakle nas fotografijama svakodnevno ostavlja bez teksta.

Instagram

 
 

Dok je Siniša bio živ Mihajlovići su uglavnom letovali na njihovoj luksuznoj jahti usidrenoj oko ostrva Sparđi, smeštenog između Sardinije i Korzike, dok su se ove godine Arijana i deca razišli i tople julske dane provode na različitim destinacijama.

Pročitajte: Ni Sejšeli, ni Maldivi - Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji

Arijana Mihajlović nekada je bila voditeljka, bavila se i modelingom, ali otkako je postala mama posvetila se porodici. Bez obzira na godine, a u novembru je napunila 51, izgleda savršeno. Očigledno je pronašla način da zaustavi vreme...

Instagram

 

Sudeći po objavama na Instagramu, lepa Italijanka drži se proverenog modela kupaćeg kostima koji izdužuje figuru i prikriva nedostatke. Iz jednog je dela, bez breteli i ukrasa.

Instagram

 

Porodica Mihajlović u jednom od najlepših kutaka Sardinije ima prelepu kuću. U ovo ostrvo proslavljeni sportista zaljubio se još kada je počeo da igra u Italiji, pa je, posle nekog vremena, odlučio da baš tu napravi lični mediteranski raj. 

Kako izgleda kuća porodice Mihajlović u Porto Červu pogledajte OVDE

Instagram

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još