Šer u 77. godini pokrenula novi biznis, nikad ne biste pogodili šta je u pitanju FOTO

Šer u 77. godini pokrenula novi biznis, nikad ne biste pogodili šta je u pitanju FOTO

Autor: | 26/07/2023

0

Šer je toliko puna energije da bi bez muke preživela i nuklearni rat, našalio se neko. Mada, u svakoj šali ima pola istine. U njenom slučaju, i više od pola.

Neuništiva pevačica i glumica uvek je u centru pažnje, a nedavno je podigla oblake prašine kada je svetu pokazala nekoliko decenija mlađeg dečka. Iako se šuškalo da se verila, nije imala vremena za odlazak pred oltar. Nije stigla, jer, kako se brzo zaljubila, još brže se odljubila.

Dimitrios Kambouris/Getty Images

 

No, život ide dalje, a američka diva trudi se da uživa u svakom novom danu. Drži se slogana da nikad nije kasno i da sve talente koje poseduje čovek treba da ispolji. Šer sjajno peva, to odavno znamo, ume i da glumi, što može da potvrdi jedan Oskar, a sada se bacila na biznis. Ne na šou-biznis, tu je neprikosnovena, već na nešto jestivije.

Pročitajte: Pevačica Šer umalo je izgubila život - Traumatični događaj ostavio je trajne posledice!

Mnoge njene kolege uspešno plivaju preduzetničkim vodama, posebno modnim i kozmetičkim, a Šer je u već dubokoj osmoj deceniji rešila da sa muzičkih nota pređe na slatke. Postala je poslastičar. Dobro, ne bukvalno, ali ideja je svakako originalna, baš kao što je i ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

Odlučila je da se pozabavi proizvodnjom sladoleda. Brend je nazvala „Cherlato“, što je spoj njenog imena i italijanskog naziva za ovaj slatki greh, đelato. Los Anđelesom već krstari kamion sa velikom reklamom, ali u kornetu nećete dobiti njen crno-beli portret, kao što se vidi na posteru, već kuglu, dve ili tri prave poslastice. Na njenom Instagramu vidimo da ima raznih „modela“, čak i u luksuznom izdanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Frazer Harrison/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti