Bukti tihi rat! Zašto se ne vole Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, istina se dugo krila

Bukti tihi rat! Zašto se ne vole Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, istina se dugo krila

Autor: | 24/07/2023

0

Aleksandra Prijović i Milica Pavlović ljute rivalke

Na prste ruke mogu se nabrojati folk zvezde poput Lepe Brene, Dragane Mirković ili Cece Ražnatović koje su davnih dana zauzele svoje mesto na muzičkoj sceni i tu ostale do danas.

Sve ostale traže svoje mesto pod suncem, a povremeno se desi da se istovremeno izdvoje dva podjednako „zvučna“ imena i da se rodi rivalitet.

Instagram

 

Tako se, već duže, šuška o tihom ratu koji se vodi između Milice Pavlović i Aleksandre Prijović. Obe su mlade, lepe, talentovane, imaju hitove i brojne fanove koji u stopu prate svaki njihov korak još od učestvovanja u takmičenju „Zvezde Granda“.

Boško Karanović

 

Slučajnost ili ne tek Aleksandra Prijović i Milica Pavlović u isto vreme su objavile nove albume i započele turneje, „Od istoka do zapada“ i „Lav“, a putevi će im se krajem godine ukrstiti u „Štark areni“, gde su obe zakazale koncert.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota FOTO

Milica se prva oglasila u medijima i najavila da će pred Beograđanima pevati 23. decembra, a zatim je i Aleksandra organizovala konferenciju za novinare i otkrila da će na istom mestu nastupiti pre Milice, dva puta, 29. i 30. septembra.

Instagram

 

Istina ili ne, tek pojavili su se napisi da se Milica razočarala odlukom koleginice da pre nje uđe u Arenu, ali u prilog joj ide to što će imati više vremena za pripremu koncerta, a nema sumnje da će obe prirediti spektakl za pamćenje.

Pročitajte: Skromna crvena kuća na kraju sela Bunibrod - Milica Pavlović se ne stidi da pokaže dom u kom je rasla FOTO

‒ I ona i ja ozbiljno smo pristupile ovom poslu, karijeri, i publika je to prepoznala. Ne kažem da se drugi ne trude, ali, eto, treba imati sreće da se sve „namesti“. Ja pevam od 14. godine i mislim da je vreme za veliki solistički koncert, a i Milici želim svu sreću ‒ poručila je Aleksandra Prijović.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Boško Karanović