Ovako je izgledala ćerka Eve Ras koja je u 24. godini preminula u Parizu: Uz kovčeg smo dobili nalaz obdukcije, pisalo je...

Ovako je izgledala ćerka Eve Ras koja je u 24. godini preminula u Parizu: Uz kovčeg smo dobili nalaz obdukcije, pisalo je...

Autor: | 14/07/2023

1

Ćerka Eve Ras bila je nestvarna lepotica

Glumica Eva Ras 1. januara proslavila je 82. rođendan, ali uprkos poznim godinama i narušenom zdravlju i dalje je posvećena svojoj profesiji. Osim toga, izuzetno je aktivna na Fejsbuku, gde se često priseti kolega sa kojima je sarađivala, atmosfere sa nekog snimanja, kritika koje je dobila.

Ata Images

 

U objavama redovno spomene i supruga Radomira Stevića Rasa, koji je preminuo pre četiri decenije, kao i ćerku Krunu. Glumica je, nažalost, doživela najveću tragediju, pa je 1993. sahranila svoju jedinicu, koja je preminula u 24. godini.

Pročitajte: Jedina fotografija Eve Ras sa suprugom i ćerkom - Jedva čekam da umrem, da ponovo budemo zajedno

Fotografija pokojne Krune gotovo da nema u javnosti. Eva je svojevremeno objavila rad koji je napravila u fotošopu, koristeći ćerkino lice. Uz njega je napisala potresne reči.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - napisala je Eva Ras.

Facebook printscreen

 

Smrt Krune Ras nastupila je iznenada, a i danas je obavijena velom misterije.

− To je bilo strašno. Taj dan je trebalo da idem na premijeru u Suboticu i čekala sam kola da dođu po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići, a oni odgovore: „Ne, mi ćemo doći kod vas“.Tri policajca su došla u moj stan i pitaju me da li je moja ćerka bila u Parizu, ja kažem: „Pa ona je sada tamo“, a oni meni kao iz topa: „Pa ona je umrla!“ Tako sam ja saznala – ispričala je svojevremeno.

Printscreen

 

Nalaz obdukcije pokazao je da je Kruna preminula prirodnom smrću, ali je Eva neko vreme sumnjala u tu činjenicu.

− Jedva sam uspela, uz pomoć ministra spoljnih poslova i još nekih ljudi, da deportujem Krunino telo i da je ovde sahranimo. Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću.

Glumica je tada obukla crninu i više je nikada nije skinula jer, kako kaže, žalost ne može da prođe.

Komentari (1)

Loading
Mira 09:04 16.07.2023
Odgovori

Ni jednoj majci nije lako kada izgubi dete i mnogo ih ima i sada a kamo li pre dvadeset pet godina tako da nije samo ona i da mora de se pise stalno o tome.

hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti