Poznati pevač usrećio bivšu ženu Jovana Memedovića: Pogledajte šta je Mirjana objavila na dan voditeljevog otkaza FOTO

Poznati pevač usrećio bivšu ženu Jovana Memedovića: Pogledajte šta je Mirjana objavila na dan voditeljevog otkaza FOTO

Autor: | 13/07/2023

1

Bivša žena Jovana Memedovića ponovo u centru pažnje

Jovan Memedović više nije jedno od zaštitnih lica Javnog servisa. Istaknuti voditelj iznenadio je gledaoce odlukom da posle 36 godina prekine radni odnos, što, opet, ne znači da će njegove emisije nestati sa programa Radio-televizije Srbije. Memedović je tim povodom samo rekao da mu je „možda malo krivo“, ali da je „sve u najboljem redu“.

RTS printscreen

 

A šta radi bivša supruga uglednog novinara dok je on u centru pažnje zbog otkaza? Mirjana Memedović, koja je takođe veliki ljubitelj prirode, ovih toplih dana obilazi Vojvodinu, a pre nekoliko večeri uživala je u koncertu Saše Matića u „jednom lepom gradu na Dunavu“. Dan kasnije čekirala se u Somboru.

Pročitajte: Kako si mogao da se razvedeš od ovakve žene - Mirjana Memedović prošetala gradom i sve ostavila u neverici FOTO

Zgodna plavuša pronašla je hladovinu na terasi pored reke, a lagana letnja haljina prepuna šarenih detalja sjajno se uklopila u cvetni ambijent. Komplimenti nisu izostali.

Instagram

 

Mirjana i Jovan bili su u braku dve decenije i imaju dvoje dece. Pričalo se da su se rastali zbog njegovih avantura, ne onih u prirodi. Kada bacite pogled na njen Instagram, prvo što ćete zaključiti je da ona stari kao vino i da izgleda, što bi se žargonski reklo, brutalno. „Femme fatale“. To dokazuju i najnovije fotografije.

Pročitajte: Dok su ga druge zavodile, ona mu je rodila dvoje dece - Bivša žena Jovana Memedovića blista daleko od Srbije FOTO

Pošto se bivša gospođa Memedović bavi aromaterapijom, mnogi se s razlogom pitaju da nije možda u nekom eteričnom ulju pronašla eliksir mladosti.

Instagram

 

“Jednom davno na Zlatiboru slušah Sašu Matića na nekoj zabavi, eto, život ti donese priliku da ga čujes na letnjim večerima u jednom lepom gradu na Dunavu. Splet Džejovih pesama vratio me u mladost. Iako je moj glas izgubio lepotu i tonalitet iz mladosti, koga briga, važno je radovati se”, napisala je bivša žena Jovana Memedovića uz snimak sa koncerta.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti