Dok su ga druge zavodile, ona mu je rodila dvoje dece: Bivša žena Jovana Memedovića blista daleko od Srbije FOTO

Dok su ga druge zavodile, ona mu je rodila dvoje dece: Bivša žena Jovana Memedovića blista daleko od Srbije FOTO

Autor: | 01/05/2023

1

Bivša žena Jovana Memedovića oduševljava izgledom

Voditelj Jovan Memedović godinama nosi epitet jednog od najšarmantnijih televizijskih lica, a od kada se pročulo da je razveden mnoge dame počele su otvoreno da mu pokazuju naklonost. Ipak, on i dalje, bar za javnost, vodi život samotnjaka kome najveće zadovoljstvo predstavlja boravak u prirodi.

Instagram

 

Neko bi rekao da je njegova bivša supruga postavila visoke standarde. Iako u zrelim godinama i majka dvoje odrasle dece, Mirjana Memedović izgleda odlično, u šta se mogu uveriti i njeni pratioci na društvenim mrežama gde je veoma aktivna.

Pročitajte: Gledaj majku, biraj ćerku - Mirjana i Maša Memedović kao sestre, blistaju modno usklađene FOTO

Instagram

 

Jovan Memedović retko daje intervjue, o privatnom životu skoro da i ne govori, ali nije tajna da je suprugu upoznao još 1992. godine, u jednom rekreativnom centru. Venčali su se posle godinu dana zabavljanja i zajedno ostali sve do 2014, kada su se razišli bez mnogo pompe. U braku su dobili sina Uroša i ćerku Mašu.

Pročitajte: Priča se da je zarobila srce Jovana Memedovića - Snežana Stojković voli fudbal, konje i šarmantnog voditelja FOTO

Instagram

 

Mirjana, koja je zadržala prezime Memedović, rado boravi u prirodi, a profesionalno se posvetila aromaterapiji, odnosno promociji eteričnih ulja. Putovanja su, reklo bi se, njena strast. Ovih dana je u Holandiji, gde obilazi znamenitosti i ujedno prezentuje sofisticirani modni stil – od elegantnog zelenog kaputa do sportske jakne u jarkoj boji. „Kraljev dan, veliki nacionalni praznik u Holandiji. Ispoštovah oranž autfit u čast domaćina“, napisala je u objavi na Instagramu.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još