I u dobru i u zlu, ON je tu! Ovo je prezgodni muž Natalije Stevanović, srpske senzacije na Vimbldonu FOTO

I u dobru i u zlu, ON je tu! Ovo je prezgodni muž Natalije Stevanović, srpske senzacije na Vimbldonu FOTO

Autor: | 08/07/2023

0

Suprug Natalije Stevanović najveća je podrška srpske teniserke

Na sceni je nova srpska teniska senzacija. Ne samo što je uspela da se kvalifikuje i da nastupi na Vimbldonu, Natalija Stevanović je pobedila nekadašnju prvu teniserku sveta Karolinu Piškovu i postala zvezda prestižnog grend slema u Londonu. Nadali smo se i da će danas uspeti da porazi Petru Kvitovu, ali, nažalost, posle lavovske borbe, Natalija je završila svoje učešće.

Mike Hewitt/Getty Images

 

U pohodu na Vimbldom Nataliju je u stopu pratio suprug Nikola sa kojim je izvela ples nakon pobede nad Piškovom. Ljubavna priča ovog para po mnogo čemu je posebna, jer su i u najtežim trenucima čvrsto stajali jedno pored drugog.

Pročitajte: Dijana im nije predviđala brak - Ovako su Novak i Jelena izgledali na početku zabavljanja, nikad viđena fotografija

 

Ne čujemo često da muškarac stavlja svoje želje u drugi plan kako bi karijera supruge cvetala, ali upravo je to slučaj sa Nikolom i Natalijom. Stevanović je fizioterapeut, svoju lepšu polovinu prati na takmičenjima i treninzima, pregovara sa sponzorima...

– Moj muž, trener, fizioterapeut i ja guramo sami i zato je teško. Želim da inspirišem mlade, da pružim ljubav i znanje i nadam se da ću biti na potrebnom nivou – rekla je Natalija jednom prilikom.

Instagram

 

Natalija i Nikola uživaju u ljubavi od 2011, a nakon devet godina veze usledila je veridba na Tajlandu. Prelepo venčanje upriličili su u njenom rodnom Nišu, a teniserka je tom prilikom promenila čak tri venčanice.

Da je Natalija izabrala pravog muškarca govori i činjenica da je Nikola bio uz nju kada se razbolela. Pre osam godina operisala je jetru usled cisti koje su se pojavile, a oporavak je bio dug.

Pročitajte: Jelena Janković konačno uslikana! Uloga majke nije laka, kakva promena FOTO

Godinu i po dana nije mogla da igra tenis, ali pored Nikole polako se vratila na teren i sve je bolja i bolja. Sada kada je ostavila maestralan pečat na Vimbldonu, mogućnosti za Nataliju Stevanović tek će se otvarati, a uz podršku i ljubav supruga, ništa neće moći da je zaustavi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia