Nekad je bila seks simbol iz Čuvara plaže, danas se bori sa viškom kilograma i prodaje sladoled na ulici FOTO

Nekad je bila seks simbol iz Čuvara plaže, danas se bori sa viškom kilograma i prodaje sladoled na ulici FOTO

Autor: | 07/07/2023

0

Glumica iz Čuvara Plaže danas je neprepoznatljiva

Pamela Anderson, Karmen Elektra, Jasmin Blit... Lepotice koje su se proslavile zahvaljujući crvenom kupaćem kostimu sa oznakom „Čuvari plaže“. No, sećamo se još jedne. Zove se Nikol Egert, ali je, za razliku od pomenutih koleginica, potpuno nestala iz javnosti i Holivuda. Doduše, i dalje živi u Malibuu, gde je devedesetih snimana popularna serija.

Profimedia

 

Nikol je postala „čuvar plaže“ kada je imala 19 godina i mnogima je zapala za oko, ali i za srce. Nije bilo lako odlučiti se između nje i Si Džej, koju je, naravno, igrala Pamela. Razlika je bila samo u tome što je Nikol priznala da je ugradila implantate u grudi. Pojavila se u još nekoliko filmova i serija, uglavnom slabije produkcije, da bi se odjednom izgubila sa radara. Gde je danas i šta radi?

Pročitajte: Ovo je prirodna boja kose Pamele Anderson, ne biste je prepoznali za tri života FOTO

Pošto je napravila nekoliko pogrešnih poslovnih poteza, glumica je pre desetak godina proglasila bankrot. Ipak, nije padala u očaj. Pokrenula je drugačiji biznis – prodaju sladoleda na ulici. Zarada nije bila ni blizu one koju je imala dok je trčkarala plažom, ali joj je pomogla da preživi.

Twitter

 

Ni ljubavni izbori nisu bili preterano mudri. Nikol je bila verena za kanadskog glumca Korija Hajma, nekad veliku tunejdžersku atrakciju. Nekoliko puta mu je čak spasla život kada se predozirao. Buran život na kraju mu je i došao glave, umro je u martu 2010.

Pročitajte: Najlepša glumica serije Čuvari plaže potpuno je uništila sebe, tužno i neverovatno, uslikana na ulici

Tokom kratkog braka sa Džastinom Hervikom dobila je ćerku Dilan Elizabet, koja danas ima 24 godine, a 2011. na svet je donela i drugu, Kigan. Identitet njenog oca nije otkrila.

Twitter

 

Posle dužeg izbivanja iz javnosti, Nikol je prašinu podigla pre pet godina, kada je optužila kolegu da ju je seksualno zlostavljao dok su zajedno igrali u seriji „Charles in charge“. Međutim, glumac Skot Baio je sve demantovao i uzvratio kontratužbom, navodeći da je ona bila ta koja je njega uhodila.

Pročitajte: Ožiljci, kraste i modrice - Lice jedne od najfatalnijih žena Holivuda doslovno se raspada, zastrašujuće fotografije

Jedno vreme glumica iz „Čuvara plaže“ borila se i sa viškom kilograma. Paparaci su je jedva prepoznavali kada bi u retkim prilikama izašla na ulicu, jer ne samo da nije vodila računa o izgledu, već i o oblačenju. Često bi pomislili da je beskućnica. Ipak, uspela je da dovede sebe u red.

Profimedia

 

Danas je aktivna na društvenim mrežama, posvećena je deci i vodi podkast „Perfectly Twisted“ koji se bavi različitim temama, od društvenih do holivudskih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia