Na ovome bi joj pozavidele i svetske zvezde: Seka Aleksić pokazala svoj „mali“ modni raj (foto)

Na ovome bi joj pozavidele i svetske zvezde: Seka Aleksić pokazala svoj „mali“ modni raj (foto)

Autor: | 30/09/2020

0

Seka Aleksić vredno je radila, a kada se ostvarila kao majka i supruga, odlučila je da intimu sačuva za sebe. Upravo zato odabrala je da svoj dom smesti na velelepno zdanje u Staroj Pazovi. Na „Instagramu“ Seka često pokazuje svoju oazu ljubavi i sreće. Osim bašte, kuhinje i prelepog dvorišta, njena omiljena prostorija nalazi se u samom srcu kuće.

Kuća od 450 kvadrata skriva i pravi modni raj ‒ ormar Seke Aleksić. Kako Seka novinarima rado otvara vrata svoje kuće odlučila je da u emisiji „Ekskluziv“ pokaže luksuzni garderober koji je nedavno renovirala.

Pročitajte: Hram ljubavi - Ovde živi Seka Aleksić (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Jan 25, 2018 at 11:47pm PST

U „walk in“ garderoberu, kakav u Srbiji poseduje još samo nekoliko žena, Seka je otkrila da je reč o kolekciji koju odavno ne obnavlja tako strastveno.

‒ Nisam više rob tašni i markiranih cipela. Sve ovo što vidite je iz perioda kada sam bila mlađa. Kada postanete mama, najbitnije je da kupujete stvari deci, a ne sebi ‒ rekla je ponosna mama preslatkih sinova  Jakova i Jovana.

Iako je ormar Seke Aleksić ispunjen brendiranim cipelama sa vrtoglavom štiklom, ona otkriva da sve češće uživa da nosi patike.

‒ Najviše nosim patike i ležernu garderobu. Često sam u šetnji, na biciklu ili na motoru. Na kraju dana uvek smo svi u majicama na bretele i običnoj beloj majici.

Pročitajte: Seka Aleksić slavi deceniju braka - Prelepa poruka za supruga Veljka (foto)

Unutrašnjost njenog garderobera procenjuje se na oko pola miliona evra, a cena tašni i cipela varira od hiljadu do deset hiljada evra. Ova soba za nju predstavlja svojevrstan kutak, samo njeno parče modnog „raja“, koji sada, kada dan provodi u celodnevnoj igri sa mališanima, i ne posećuje tako često.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Youtube printscreen

Najnovije vesti