Seka Aleksić presrećna, sa svojim mališanima priredila preslatko slavlje u porodičnom domu

Seka Aleksić presrećna, sa svojim mališanima priredila preslatko slavlje u porodičnom domu

Autor: | 15/07/2020

0

Seka Aleksić i Veljko važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni. Njihova prelepa porodica odskoro je bogatija za još jednog člana, pa svakodnevno uživaju u ljubavi sinova Jakova i Jovana. Sada porodica ima još jedan divan povod za slavlje. Naime, Seka je suprugu priredila sjajno iznenađenje. Ona i sinovi poneli su iste majice sa ispisanom rođendanskom čestitkom za tatu Veljka.

Seka je rođendanske fotografije podelila na popularnoj društvenoj mreži, uz dirljivu čestitku upućenu suprugu.

Pročitajte: Seka Aleksić i Veljko – Da li su oni najlepši bračni par na estradi?

‒ Slavimo dan kada je rođen onaj iz naših redova, koji celim srcem pripada nama, reći će anđeli... Slavimo dan kada je rođen junak, naš heroj, najjači čovek na svetu, naš veliki div, supermen, svemoguć čovek, reći će ti Jovan i Jakov. Slavim dan koji je sam po sebi značajan i svečan, i pustiću ga neka se razvija kao platno, neka teče slobodan kao reka i nek ti donese sve ono što ti moje srce želi ‒ napisala je Seka i dodala niz prelepih želja za supruga.

‒ Neka ti ovaj dan bude kao što je bio i onaj pri rođenju, skup trenutaka vrednih življenja i pamćenja. Kakvo li je to čudo, Veljko, želim ti da ljudima budeš onaj kojima, kada te upoznaju, odjednom bude izuzetno važan ovaj datum zbog svih osobenosti tvog bića... Jer samo takvim ljudima pamtimo datum rođenja i veselimo se kao da je naš. Budi dobar i budi mi dobro, a ostalo Bog daje, ne pitajući dok stavlja ruku na tvoje srce i šapuće: “Ovde sam”. Nas troje ćemo ti kao uvek govoriti: tvoj život je dar od Boga i treba da ga slaviš svakog dana. Ovaj je nama srcu najmiliji jer nas podseća na to koliko je Bog veliki što nam te je dao: meni kao muža, njima kao tatu, svima kao zaštitnika i svetionik među stenama u moru života. Srećan rođendan ti žele tvoja devojčica i tvoji dečaci.

Pročitajte: Hram ljubavi - Ovde živi Seka Aleksić (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 28. Јун 2020. у 7:59 PDT


Seka Aleksić i Veljko Piljić godinama uživaju u ljubavi koju neguju svakim danom. Atraktivna pevačica ne krije da je srećnija nego ikada i da su mir i sloga u njenoj maloj porodici sve što joj treba da bi bila nasmejana. Često spominje kako je njen suprug zaista najbolji muškarac i kako je imala ogromnu sreću da ga sretne. Iako su Seka i Veljko sada roditelji i nemaju mnogo slobodnog vremena, uvek se nađe prostor za male znake pažnje i sitnice koji neočekivano ulepšaju dan. I pored napornog posla i građenja karijere, prava ljubav uvek opstaje i odoleva godinama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана 23. Јун 2020. у 12:01 PDT

Njihova ljubav i međusobna podrška su dragoceni, kako zbog njihovog braka, tako i zbog toga što predstavljaju savršenu sredinu za odrastanje njihovih preslatkih mališana.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram, Instagram print screen

Najnovije vesti