Rođene su sestre, ali nisu bliske: Ovo je prava istina o odnosu Marije Tarlać i Jelene Maćić

Rođene su sestre, ali nisu bliske: Ovo je prava istina o odnosu Marije Tarlać i Jelene Maćić

Autor: | 06/07/2023

0

Marija Tarlać i Jelena Maćić, rođene sestre, dobro su poznate javnosti jer je svaka u svojoj profesiji ostvarila značajan uspeh. Marija je u mlađim danima bila jedna od naših najpopularnijih manekenki i voditeljka emisije „City“, a i danas je prisutna u svetu mode kao dizajnerka.

Boško Karanović

 

S druge strane, Marijina osam godina starija sestra Jelena priznata je šminkerka, od koje su zanat učile brojne devojke. Gledali smo je u rijalitiju Survajver, okušala se kao televizijska voditeljka, pisala je kolumne, a aktivna je i na društvenim mrežama gde se često oglašava povodom aktuelnih društvenih događaja.

Pročitajte: Najsrećniji dan držali u tajnosti - Marija Tarlać sa bebom u naručju blista u venčanici FOTO

Jelena je svojevremeno na svom Fejsbuk profilu napisala:

„Moje ime je Jelena Maćić. Rođena sam 26. 4. 1968. godine. Moja majka je tri godine pre mene rodila zdravo muško dete. Rekli su da je mrtvorođeno. Čula ga je da plače. Kao majka, majci verujem. Ja ću brata naći. Kad-tad.“

Dejan Milićević

 
 

Reči Jelene Maćić tada su izazvale burnu reakciju ‒ jedni su je podržavali, drugi smatrali da samo želi da privuče pažnju javnosti, a najšokantnija je bila izjava njene mlađe sestre Marije, koja je za Kurir rekla da je za „slučaj brata“ prvi put čula u Jeleninim objavama na društvenim mrežama. Dodala je da je majka van Beograd, pa nije stigla da sa njom razgovara o toj temi.

Takav stav samo je potvrdio mišljenje onih koji su smatrali da Jelena i Marija nisu previše bliske. Ruku na srce, činjenica je da smo ih retko viđali zajedno, a primetno je da ni u intervjuima ne govore jedna o drugoj.

Pročitajte: Sirote male bogatašice - Kako se provode Jovana Joksimović, Ivana Mišković i Marija Tarlać

 

Jedini put kada je Jelena javno pričala o sestri bilo je u anegdoti koja je ilustrovala njen „kiks“ u radu.

- Na snimanju Bajaginog spota sprejom sam “spalila” rođenu sestru. Rekli su mi da je namenjen za farbanje tela, ali se ispostavilo da to nije tačno. Zbog toga sam joj dugo kupovala limun i pomorandže, ali je u tom spotu izgledala odlično, kao srebrna statua.

Youtube printscreen

 

Jelena je bila u braku sa fotografom Nenadom Marjanovićem, a posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno podizali ćerku Jovanu. Marija je već dvadeset godina udata za Dragana Tarlaća, bivšeg košarkaša, sa kojim ima sina Luku.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images