Razvodi se Riki Martin: Posle šest godina odlučili smo da okončamo naš brak

Razvodi se Riki Martin: Posle šest godina odlučili smo da okončamo naš brak

Autor: | 06/07/2023

0

Riki Martin slomio je srca miliona pripadnica lepšeg pola kada je svojevremeno priznao da je naklonjen istom, jačem, ali ‒ oprostile su mu. Zgodni portorikanski pevač otišao je korak dalje nakon što je 2017. godine izgovorio sudbonosno „da“ svom partneru, konceptualnom umetniku sirijskog porekla Džvanu Josefu.

Presley Ann/Getty Images

 

Riki i Džvan imaju četvoro dece: četrnaestogodišnje blizance Matea i Valentina, ćerku Lusiju, koja ima četiri godine, i trogodišnjeg sina Rena. Rado su se zajedno slikali za prestižne magazine, govorili o kući punoj ljubavi i radosti, a danas je kao grom iz vedra neba svetom odjeknula vest da se par razvodi.

Pročitajte: Pravda je zadovoljena - Ovo je odluka suda nakon optužbi za incest, Riki Martin se odmah oglasio

‒ Doneli smo odluku da na brak stavimo tačku, sa puno ljubavi i poštovanja prema našoj deci, u čast svemu što smo zajedno prošli tokom svih ovih divnih godina – navodi se u zvaničnom saopštenju, koje prenosi People.

British Vogue

 

‒ Naša najveća želja je da nastavimo da održavamo zdravu porodičnu dinamiku, uz odnos zasnovan na miru i prijateljstvu. Natavićemo da zajedno vaspitavamo decu, čuvajući poštovanje i ljubav koje gajimo jedni prema drugima.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dia Dipasupil/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti