Koliko ovaj čovek uopšte ima godina? Jovan Memedović se skinuo u emisiji, pokazao telo i sve zbunio izgledom FOTO

Koliko ovaj čovek uopšte ima godina? Jovan Memedović se skinuo u emisiji, pokazao telo i sve zbunio izgledom FOTO

Autor: | 04/07/2023

1

Jovan Memedović rođen je u Beogradu, ali njegovo drugo ime je – priroda. Jedno od najpopularnijih lica Javnog servisa i miljenik žena uvek rado odgovara na zov divljine, a u svojoj emisiji pokazao nam je kako i ljudi koji su daleko od asfalta umeju lepo da žive.

Instagram

 

U najnovijoj emisiji voditelj je pokazao kako izgleda u sedmoj deceniji života čime je opravdao titulu najzgodnijeg televizijskog voditelja.

Voditelj je na sebi imao samo peškir, a tom prilikom je pokazao savršenu figuru dok se opuštao u ruskoj sauni.

Pročitajte: Princeza iz bajke - Memedovićeva ćerka obukla venčanicu, tata preponosan na naslednicu FOTO

Iako nismo imali puno prilika da Memedovića vidimo u opuštenom izdanju, on je sada iznenadio pripadnice lepšeg pola i to svojim telom.

RTS

 

Memedović je dokazao da u šezdeset trećoj godini mnogi mladići mogu da mu pozavide na savršenoj liniji i atletskoj formi.

A u jednom momentu, u jednoj od epizoda svoje autorske emisije "Sasvim prirodno", Memedović je pokazao i "previše", što se može videti na slikama.

Pročitajte: Kako si mogao da se razvedeš od ovakve žene - Mirjana Memedović prošetala gradom i sve ostavila u neverici FOTO

Jovan Memedović je još u mlađim danima, kada se tek pojavio na malim ekranima, važio za velikog frajera, a ovu titulu sasvim sigurno nosi i danas, te je pravi miljenik žena.

Komentari (1)

Loading
fica 04:41 05.07.2023
Odgovori

Pa da je nešto radio u životu, osim palam*dio, izgledao bi gore. Čekaju ga na protestu za bolji život. lol

hellomagazin.rs Petar Đorđević