Eto vam odgovor! Vesna Joksimović posle 30 godina otkrila zašto se razvela od Željka FOTO

Eto vam odgovor! Vesna Joksimović posle 30 godina otkrila zašto se razvela od Željka FOTO

Autor: | 03/07/2023

0

Vesna Joksimović jasna po pitanju braka

Iako se od Vesne razveo davnih dana i već godinama uživa u skladnom braku sa Jovanom, interesovanje javnosti za prvu suprugu Željka Joksimovića i dalje ne jenjava.

Instagram

 

Kao što je poznato, Vesnina i Željkova ljubavna priča datira još iz školske klupe i, po mnogima, sve je slutilo da će trajati večno. Mladi su se venčali, sa 23 godine postali su roditelji ćerke Mine, a mladi su bili i kada je svako krenuo na svoju stranu.

Pročitajte: Starija je od Jovane 10 godina, ali sme da se skine u kupaći - Prva žena Željka Joksimovića baš nema komplekse FOTO

Istina, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima, a prva gospođa Joksimović i danas se odlično slaže sa bivšim svekrom i svekrvom, sa kojima se redovno viđa.

Instagram

 

Ni Vesna, a ni Željko Joksimović nikada nisu govorili o razlozima koji su doveli do kraha braka, a sada je ona konačno rešila da progovori i razreši nedoumice.

„Brak me ne zanima, to je prevaziđena institucija. Dok je lepo neka traje, i onda adio. Eto vam odgovor”, napisala je Vesna na svom Instagram profilu uz fotografiju u kupaćem kostimu koji joj odlično stoji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još