Rade Šerbedžija ćerku dopratio do oltara, lepa Nina rekla DA poznatom glumcu: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja

Rade Šerbedžija ćerku dopratio do oltara, lepa Nina rekla DA poznatom glumcu: Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja

Autor: | 03/07/2023

0

Udala se ćerka Radeta Šerbedžije

Legendarni glumac Rade Šerbedžija i njegova supruga Lenka Udovički, ugledna pozorišna rediteljka, slave venčanje njihove najstarije ćerke Nine, koja se udala za dugogodišnjeg partnera Filipa Đurića.

Profimedia

 

Ceremonija venčanja upriličena je u Novom Sadu, a Ninu je do oltara dopratio otac Rade, čvrsto je držeći za ruku.

Nevesta je blistala u raskošnoj venčanici sa dugačkim velom, sve vreme je bila nasmejana i više nego srećna što se udaje za čoveka svog života.

Pročitajte: Ponosni otac - Udala se ćerka Radeta Šerbedžije

Majka Lenka pevala je sa svatovima, dok su Ninine seste ponosno koračale iza mladenaca.

Osim Nine, Rade Šerbedžija sa Lenkom ima i ćerke Milicu i Vanju, dok je u braku sa Ivankom Cerovac dobio Danila i Luciju.

– Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pevam, ima. U braku smo 31 godinu i još ćemo trideset. Sa njom nikad nije dosadno – ispričao je legendarni glumac jednom prilikom za IN magazin.

Profimedia

 

Inače, tridesetjednogodišnja Nina, poput roditelja, pliva umetničkim vodama. Okušala se u glumi, ali više je zanimaju režija, produkcija i teorijski aspekti filma i pozorišta. Šest godina stariji suprug Filip Đurić je iz Kragujevca, takođe je glumac, a upoznali su se upravo kroz posao.

Pročitajte: Odnos Lenke i Radeta zapao u krizu - Poslednja saradnja bračnog para Šerbedžija

– Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brionima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine u decembru – rekla je Nina za hrvatsku Gloriju 2019. godine kada je došla na Brione na proslavu očevog 73. rođendana.

Youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia