Ćerka Radeta Šerbedžije je pevačica koju dobro znate: Vanvremenska lepotica sa tatom prošetala Beogradom

Ćerka Radeta Šerbedžije je pevačica koju dobro znate: Vanvremenska lepotica sa tatom prošetala Beogradom

Autor: | 07/10/2023

0

Ćerka Radeta Šerbedžije je pevačica 

Rade Šerbedžija retko se pojavljuje na društvenim događajima, a sinoć je iskoristio priliku i došao na FEDIS festival u Beograd u društvu ćerke Milice Šerbedžije koja živi potpuno drugačiji život od slavnog tate.

Ata Images

 

Kako smo mogli da vidimo, ponosni otac pojavio se u elegantnom crnom sakou i sivim farmerkama, dok je naslednica blistala u dugačkoj bež-sivoj haljini koju je upotpunila bež potpeticama.

Pročitajte: Rade Šerbedžija ćerku dopratio do oltara, lepa Nina rekla DA poznatom glumcu - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja

Inače, Milica se doslovno krije od medija, živi život iza kamera, ali izgleda da krv nije voda, pa tako od muzike, htela ne htela, ne može da pobegne. 

Milica je u jednom od retkih intervjua progovorila o svom albumu i odluci da postane Eliot Alma, njen alter ego, po kome je poznaju u muzičkom svetu. 

Ata Images

 

- Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga.

- Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme - objasnila je Milica za Večernji.hr.

Pročitajte: Dirljiva priča o prijateljstvu - Kako je Rade Šerbedžija ovekovečio uspomenu na Gagu Nikolića

Inače, Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

- Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam videla. Propustila sam i dodelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima - ispričala je Milica.

Instagram

 

Podsetimo, iz prvog braka sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade ima sina Danila i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za poznatu glumicu.

Kada se razveo od balerine Ivanke Cerovac, Rade je zaplovio u novu ljubavnu priču, sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički. Iz te ljubavi rodilo se još troje dece, tri ćerke, tatine mezimice - Milica, Nina i Vanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images