Kome bolje stoji? Verica i Marija Šerifović poziraju u kupaćem, prizor kakav se retko viđa FOTO

Kome bolje stoji? Verica i Marija Šerifović poziraju u kupaćem, prizor kakav se retko viđa FOTO

Autor: | 03/07/2023

0

Jedna od naših najpopularnijih pevačica Marija Šerifović odavno se odselila iz roditeljskog doma, profesionalno i finansijski osamostalila, ali ni danas, kada se bliži 40. rođendanu, ne krije da joj je majka Verica najvažnija osoba u životu. Ona je prva osoba kojoj se obrati kada joj zatreba savet ili podrška, ali sa majkom deli i sve lepe trenutke koje joj život donese. 

Instagram

 

Iako je u mlađim danima imala izuzetno uspešnu karijeru, a posao ju je vodio širom sveta, Verica Šerifović se trudila da ne propusti ni jedan važan momenat u odrastanju svoje jedinice, kojoj je ispunjavala sve želje.

Pročitajte: Konačno je došao i taj dan - Marija Šerifović podelila prelepe vesti, svi joj čestitaju

Danas, kada je Verica u penziji, Marija je ta koja majci vraća ljubav i pažnju. Ćesto se mogu sresti u šetnjama ili na zajedničkom ručku u restoranu, a kad god im obaveze dozvole zajedno otputuju na mini-odmor. 

instgaram

 

Da zajednička putovanja i odmori nisu novitet u njihovom životu, već stara navika, svedoči i fotografija iz porodičnog albuma, koju je Marija objavila na svom Instagramu. Nije navela kada i gde su letovale, ali bez ustručavanja je objavila kako izgledaju u opuštenom izdanju, tačnije kada obuku kupaći kostim

Instagram

 

“Jedna je Verica”, “Bože, koliko ljubavi”, neki su od komentara koje su ostavili Marijini fanovi ispod slike na kojoj, iako već odrasla devojka, sedi majci u krilu.

“Majka”, kratko je poručila Marije Šerifović

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti