Sara Jo zablistala na venčanju: Svadbena torta je hit, a pevačica ne skida osmeh sa lica FOTO

Sara Jo zablistala na venčanju: Svadbena torta je hit, a pevačica ne skida osmeh sa lica FOTO

Autor: | 02/07/2023

1

Sara Jo na venčanju zablistala u prelepoj haljini

Pevačica Sara Jovanović već duže vreme uživa u vezi sa svojim izabranikom, Žigom Sotlarom, a čini se da se mladi par ne razdvaja, s obzirom na to da svaki slobodan trenutak provode zajedno.

Instagram

 

Tako smo sada imali prilike da zaljubljeni par vidimo na venčanju prijatelja, gde su oboje blistali od sreće, a ono što je svima zapalo za oko, jeste da se dečko Sare Jo u potpunosti uklopio u veselja kakva se organizuju u Srbiji.

Pročitajte: Ovakvu je još nismo videli! Sara Jovanović otvoreno o emotivnom krahu: Možda ti je bolje bez mene...

Naime, pevačica je objavila delić atmosfere, a na snimku smo mogli da vidimo, pored interesantne svadbene torte i mladence kako sa gostima igraju kolo, dok Žigma pomno posmatra i "upija" korake.

Instagram

 

Sara je za ovu prliku obukla svečanu zelenu haljinu koja savršeno pristaje njenoj figuri, dok je njen izabranik bio u svečanom odelu.

Instagram

 

Da je Žigo Sotlar njena srodna duša govori i činjenica da dele ljubav prema umetnosti, te na Sarinim "Insta" pričamo često možemo videti njihove plesne performanse koje iznova oduševljavaju

Pročitajte: Crveni tepih MAC nagrada: Grašo prošetao Hanu, poznata pevačica trudnički stomak FOTO

Inače, dečko Sare Jo i pevačica sarađivali su dugi niz godina, a njihov poslovni i prijateljski odnos prerastao je u ljubavni.

- Prvi kontakt smo ostvarili preko društvenih mreža i bio je striktno poslovan, nakon toga se dešavalo da se sretnemo u istom gradu, on je radio nastupe Maje Berović, Nataše Bekvalac i drugih, a konačno je došlo i do naše saradnje kada mi je spremao nastup na „MAC Awards“. Ostali smo u kontaktu, razvilo se iskreno prijateljstvo, kao i neverovatno obostrano poštovanje. A onda... život vam nekad mnogo kasnije otvori oči i pošalje znake zbog kojih neke stvari doživite i procesuirate na drugačiji način. Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namesti situacije u kojima nemate kontrolu.Naša veza je tek na početku, ali već se pojavila gomila reakcija na nju, ispostavilo se da je veliki broj naših zajedničkih saradnika priželjkivao ovakav ishod jer su od početka videli da smo jedno za drugo.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 23:50 02.07.2023
Odgovori

E pa konacno lep par. Prava retkost. Opasna je Sara. Znas sta hoce. Bravo!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti