Prekinula letovanje: Lepa Brena primetila promenu na koži, odnah se javila lekaru FOTO

Prekinula letovanje: Lepa Brena primetila promenu na koži, odnah se javila lekaru FOTO

Autor: | 30/06/2023

0

Najveća balkanska zvezda, Lepa Brena, iako je zakoračila u šezdesete, i dalje radi nesmanjenim tempom, a kako se uvek trudi da ode korak dalje, nedavno je u Beogradu održala nesvakidašnji koncert sa Senidom, na kome su izmiksovale repertoar od zajedničkih pesama.

ATA Images

 

Uprkos brojnim obavezama, Brena ne zapostavlja ni svoje zdravlje, pa redovno odlazi na sve kontrole, a trudi se da ličnim primerom podstakne i one koji je vole i poštuju da slede njen primer.

S tim ciljem, na TikToku je objavila kraći video snimak, nastao u ordinaciji doktorke Nevenke Dokmanović, koja se prva obratila:

Pročitajte: Ležala sam 12 dana nepokretna - Lepa Brena godinama se lavovski bori sa ozbiljnom dijagnozom

„Brena je svratila do mene da joj pregledam neki mladež i promene na koži, jer kad odem kod nje na kafu, ona je zauzeta mojom decom. Voli ih više od mene. (smeh) Ovom prilikom želimo da sa vama podelimo njeno iskustvo sa sunčanjem.”

„Moja draga Nevenka Dokmanović je jedina žena na svetu koja je uspela nešto da mi zabrani”, nadovezala se Brena i naglasila da joj je poznata doktorka zabranila da sunča lice, što i ona svima savetuje.

„Zašto? Zato što sunčanjem dobijate rozaceu, dobijate bore, dobijate velike pege koje se teško skidaju, a koža se isušuje. Zahvaljujući Nevenki ja sam uspela da sačuvam lice od svega toga. Zabrana još važi, a ja bih želela da vas posavetujem da čuvate i negujete lice i da slušate savete moje drage prijateljice. Voli vas vaša Brena.”

Privatna Arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia