Dragana Mićalović: Ozbiljno sam shvatila koronu, već me zovu "Gaga panika"

Dragana Mićalović: Ozbiljno sam shvatila koronu, već me zovu "Gaga panika"

Autor: | 09/04/2020

0

Dragana Mićalović striktno se pridržava svih propisanih mera, kako bi se zaštitila od koronavirusa, ali ne krije i da je polako zbog svega hvata panika

Glumica Dragana Mićalović, kao i sve njene kolege, pre skoro mesec dana prekinula je sve poslovne angažmane i zatvorila se u svoj dom. Dok ne prođe vanredno stanje i strah od virusa korona, Dragana vreme provodi kod kuće, poštujući sva propisana pravila.

Glumica iz svog stana izlazi samo u nabavku i da mami odnese namirnice. Sa porodicom i prijateljima se ne viđa i to joj najteže pada. A vreme u izolaciji provodi slušajući onlajn predavanja na fakultetu, a i često je, kako kaže, u kuhinji.

- Konačno mogu da uradim stvari za koje dosad nisam imala vremena. Na fakultetu imamo predavanja poput glume, istorije pozorišta, pišemo zadatke, snimamo profesorima radove. Takođe treniram svakog dana, ali i kuvam, sređujem po stanu i meni dan prođe poprilično brzo - kaže Dragana u intervjuu za "Kurir".

Pročitajte i: Dragana Mićalović - Imala sam pravo odrastanje na selu, nikad dovoljno igranja i poderanih kolena

Dragana Mićalović - Ovo je neki znak da treba da usporimo

Iako je navikla da je stalno aktivna i da u toku dana ima brojne obaveze, lepa glumica je stalno u izolaciji i apeluje da to učine svi. Ona dodaje i da je njena odgovornost kao i svih poznatih ličnosti sada izuzetno velika.

- I bez toga da li smo javne ličnosti ili ne, naša odgovornost je velika. Moja majka ima više od 65 godina i nikad ne bih dozvolila da je izložim opasnosti, a kamoli nekog drugog čoveka. Od samog početka vanrednog stanja su me prozvali "Gaga panika". Odmah sam stanje ozbiljno shvatila. Teško mi je kao i svima. Mislim da ću ostankom kod kuće ubrzati da se sve ovo završi. Naša omladina prati i poistovećuje se s nama i važno je da im damo dobar primer.

Dragana ne krije da je uplašena, kao i da je brine šta će biti posle svega ovoga, ali smatra i da čitavo vanredno stanje ima jednu pozitivnu stranu.

Pročitajte i: Dragana Mićalović presrećna - Ostvarila mi se životna želja!

foto: Luka Šarac

- Biće velikih posledica. Već ima mnogo ljudi koji su, nažalost, izgubili život, ne samo kod nas nego u celom svetu. Jedino dobro je da smo napokon sa sobom i svojim mislima, srcem. Napokon mogu da razgovaram s majkom, a da joj ne kažem: "Zovem te za dva minuta“, već da mogu da joj kažem sve što želim, osećam. Čini mi se da nam je ovo neki znak da treba da usporimo jer da nije bilo ovoga, teško da bismo ukočili i dali prostora sebi i ljudima koje volimo - iskrena je glumica.

Dragana i Sloboda Mićalović - sestrinska ljubav iznad svega

Dragana i Sloboda Mićalović izuetno se cene i vole, i razdvojenost u vreme vanrednog stanja nikako im ne prija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Micalovic (@hipokampelefentokamela) дана 18. Авг 2019. у 2:28 PDT

Pročitajte i: Dragana Mićalović obožava svoju sestru - Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena

Sloboda je sa svojim suprugom Vojinom i njihovim ćerkicama, otišla van Beograda, gde uživaju u priordi.

- Svakodnevno se čujemo. Nijednog člana porodice nisam videla tri nedelje. Mama ne izlazi iz stana, nego joj mi naizmenično odnosimo potrebne namirnice. A ona je toliko odgovorna da nas ne pušta u unutra nego ulazimo na drugi ulaz, ostavimo kesu i tek kad odemo, ona to uzme. Svi se pridržavamo mera. Boba je s porodicom van Beograda i ne mrdaju. Mi smo navikli da budemo kao creva vezani i jedva čekamo da sve prođe - zaključuje Dragana.

 

hellomagazin.rs ATA Images, Luka Šarac, Instagram

Najnovije vesti