Uhapšen Rasta u centru Beograda?

Uhapšen Rasta u centru Beograda?

Autor: | 02/10/2020

0

Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u akciji policije u centru Beograda, prenose domaći mediji. Kod repera je, navodno, pronađeno nekoliko paketića nedozvoljenih supstanci. Policija je odmah pretresla i Rastin stan. U dogovoru sa tužiocem Višeg javnog tužilastva u Beogradu Stefan Đurić Rasta biće zadržan u pritvoru do 48 časova. Više puta reper je na svojim fotografijama na "Instagramu" javno pokazivao da puši džoint, a javnost je to osuđivala.

Pročitajte: Prate ga kritike i osuda, a Stefan Đurić Rasta je u stvari tata za primer! (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 10. Сеп 2020. у 5:24 PDT

Pre samo nekoliko dana i pevač Gagi Đogani priveden je, takođe, jer je policija u njegovom automobilu pronašla nedozvoljene supstance. Njega je, naime, zaustavila interventna policija negde kod Pupinovog mosta i prilikom pretresa vozila našla mu dve kesice kokaina. Gagijeva sestra Nađa, vidno uznemirena, oglasila se tim povodom.

– Molim vas da me sad ne uznemiravate, ja sam sad saznala. Ne znam o čemu se radi. Ne mogu sad ništa da vam kažem – rekla je tada Gagijeva sestra za domaće medije.

Pročitajte: Stefan Đurić Rasta ne želi da eksponira ćerku na društvenim mrežama - Želim da je sačuvam

Gagi Đogani na slobodi je bio već narednog dana, a zatim se oglasio na svom „Instagram“ storiju.

- Dobro sam. Hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju - napisao je pevač i učesnik „Zadruge“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još