Stara babetino, vreme je da umreš! Verica Rakočević prijavila stravične pretnje, za ovo nema oproštaja FOTO

Stara babetino, vreme je da umreš! Verica Rakočević prijavila stravične pretnje, za ovo nema oproštaja FOTO

Autor: | 28/06/2023

0

Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević često ima običaj da kaže da je mnogo toga proživela i da retko šta može da je iznenadi, šokira ili izbaci iz takta. Nažalost, ispostavilo se da uvek može i gore nego što mislimo.

Mirko Tabašević

 
 

- Živimo u strašnim vremenima. Zlo je zavladalo ovim našim nesretnim prostorom. Deca ubijaju decu, supružnici jedni druge, mržnja je na putu da nas uništi. Jedno mlado stvorenje, mladić, gej (nemam ništa protiv ove populacije, naprotiv, mnogi su mi divni prijatelji), meni od 75 godina šalje niz glasovnih poruka, užasavajućih - napisala je Verica na svom Fejsnuk profilu.

Pročitajte: 10 godina rugaju mu se da ga izdražava žena! Konačno otkriveno gde je zaposlen Veljko Kuzmančević i kolika mu je plata

Reči koje joj je uputio anonimni mladić, koji se predstavlja kao “Cosmic God”, strašne su i za svaku osudu.

- Prva poruka počinje: “Stara babetino, nakaza si i odvratna. Hajde, marš u grob. Vreme je da umreš.” Sada se ja tužno pitam koliko ima ispuštene i promašene mladeži - navela je Verica Rakočević u javnom obraćanju i naglasila da je slučaj prijavila nadležnim inspektorima.

Usledile su brojne poruke podrške, kojima se pridružuje i portal hellomagazin.rs, a kretorka je, između ostalog poručila: “Ja sam najmanje važna u ovoj priči. Pitanje je kako pomoći da se ova nesrećna stvorenja izleče”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti