Petar Grašo ostavio ženu i ćerku zbog poznate pevačice: Dva meseca ih nisam video...

Petar Grašo ostavio ženu i ćerku zbog poznate pevačice: Dva meseca ih nisam video...

Autor: | 27/06/2023

0

Petar Grašo i Hana Huljić dugo nisu viđeni zajedno u javnosti, pa su mnogi s razlogom posumnjali da u njihovom braku nešto ne štima. Hrvatski portali prenose da poznati pevač gotovo dva meseca nije video suprugu i ćerku.

Boško Karanović

 
 

„Jadna Hanica, prava samohrana majka! Sirota Alba, nema tatu ni iz bolnice da je iznese, niti na krštenje da je ponese! Baš su sirotice sa emotivne strane“, komentarisalo se na Instagramu nakon što je Hana uslikana kako sama sa ćerkom stiže na krštenje koje je obavljeno u februaru.

Pročitajte: On je loš primer za sve muževe! Tonči Huljić otkrio kako se Petar Grašo iza zatvorenih vrata ophodi prema njegovoj ćerki

Konačno, Petar Grašo stao je na put nagađanjima i otkrio zašto je tako dugo bio odvojen od porodice.

‒ Nema ništa bolje od toga, divan je osećaj vratiti se kući u najlepši grad na svetu, posle 52 dana uzastopce provedena na putu.

Jadran Babić

 

Petar Grašo kući je stigao sa festivala „Melodije Jadrana“ u Splitu, gde je sa koleginicom Ninom Badrić predstavio duetsku pesmu. 

‒ Danas sam došao iz Makedonije, iz Skopja, i evo me tu večeras sa vama ‒ rekao je Grašo voditelju Festivala Dušku Ćurliću.

Instagram

 

‒ Nina i ja smo godinama dobri prijatelji i ljudi koji iznad svega obožavaju muziku. Kao što znate, u karijeri retko posežem za duetima, ali u saradnji sa Ninom sam uživao i siguran sam da će i publika večeras to osetiti, baš kao i slušaoci koji će našu pesmu čuti na radiju ‒ dodao je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images