Supruga Nemanje Stevanovića je prava lepotica, a evo kako je osvojila zgodnog pevača

Supruga Nemanje Stevanovića je prava lepotica, a evo kako je osvojila zgodnog pevača

Autor: | 03/10/2020

0

Iako se Nemanje Stevanovića svi sećaju kao učesnika takmičenja "Zvezde Granda", a još više iz burne veze sa koleginicom Milenom Ćeranić, on je već godinama u srećnom braku sa suprugom Jelenom. Supruga Nemanje Stevanovića važi za pravu lepoticu, a da je tako govori i činjenica, da ju je Nemanja primetio tokom jednog nastupa i da mu je tada ukrala srce.

- Jelenu sam "snimio" na jednom svom nastupu. Celo veče smo se gledali, a na kraju sam joj prišao. Bila je malo suzdržana jer sam poznat, ali samo se femkala - rekao je jednom prilikom Nemanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA STEVANOVIC (@jelenastevanovic90) дана 15. Јул 2020. у 9:32 PDT


Od kada su se upoznali, njih dvoje su se ludo zaljubili, a danas su u braku već šest godina i imaju preslatku ćerkicu Mašu. Skladan odnos sa lepom Jelenom gradi iz dana u dan, a ne krije ni kako izgleda njihov bračni život:

- Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom - izjavio je Nemanja jednom prilikom za "Blic".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA STEVANOVIC (@jelenastevanovic90) дана 11. Јул 2019. у 4:24 PDT


Supruga Nemanje Stevanovića dugo se bavila manekenstovm, završila je fakultet, a sada je posvećena majka i divna žena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA STEVANOVIC (@jelenastevanovic90) дана 17. Јул 2020. у 10:00 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Instagram