Zbog Vesne Zmijanac napravio pravi presedan: Ovo je otac Nikolije Jovanović, krije se od kamera ceo život

Zbog Vesne Zmijanac napravio pravi presedan: Ovo je otac Nikolije Jovanović, krije se od kamera ceo život

Autor: | 25/06/2023

0

Otac Nikolije Jovanović je doktor nauka


Nikolija Jovanović trenutno se bavi demantovanjem navoda da je ponovo u drugom stanju, nakon što su isplivali snimci sa njenog poslednjeg nastupa na kom se vidi zaobljen stomačić. Pevačica je navela da joj se stomak naduo jer je jela pre nastupa, i da je jednostavno tako građena, ali ne sumnjamo da bi Vesna Zmijanac i Nikolijin otac Vlada Jovanović bili prezadovoljni da im još jedno unuče uđe u živote.

Instagram

 

Iako Vesna Zmijanac nikad nije krila ko je otac Nikolije, o Vladi Jovanoviću se jako malo zna. Poznato je da je doktor nauka i da je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

Pročitajte: Malena Hana prvi put u javnosti - Baka Vesna Zmijanac objavila fotografiju unuke, evo zašto se to nimalo neće dopasti zetu Relji (FOTO)

Još uvek se priča o njegovom neverovatnom potezu, kada je u informativnoj emisiji premijerno prikazao spot njegove velike ljubavi Vesne.

Instagram screenshot

 

 Iako je ljubav bila jaka, brak, nažalost, nije opstao. Vlada se kasnije ponovo oženio i u novom braku dobio je još dvoje dece.

Pročitajte: Nikad viđena porodična fotografija: Vesna, Nikolija i Nikolijin otac Vlado na okupu! Pogledajte kako izgleda Vesnin moćni bivši muž

Nikolija je kao dete patila što joj roditelji više nisu zajedno, ali priznala je da su se oboje maksimalno trudili da joj obezbede sve što joj je bilo potrebno.

Privatna Arhiva

 

Nikolija je nekoliko puta isticala da je njen otac doktor ekonomskih nauka i da ga šoubiznis ne zanima pa ga zato retko i ima u javnosti.

Pročitajte: Snimak se širi brzinom svetlosti - Da li je ovo dokaz da je Nikolija Jovanović trudna treći put? (video)

 

- Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - rekla je Nikolija jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!