Glumicu smo obožavali u popularnoj seriji, a onda je život u tuđini ošamario: Živela u SAD, pa pobegla u Srbiju i to iz 1 razloga

Glumicu smo obožavali u popularnoj seriji, a onda je život u tuđini ošamario: Živela u SAD, pa pobegla u Srbiju i to iz 1 razloga

Autor: | 24/06/2023

0

Marija Vicković doživela pakao u Americi

Glumica koju smo jednostavno svi obožavali, što zbog raskošnog glumačkog talenta, što zbog harizme i lepote, život nije ni malo mazio. Gledali smo je u kultnim domaćim filmovima i omiljenoj serijim “Radio Mileva”, gde je tumačila ćerku legendarne Olge Odanović koja joj je ujedno i obeležila karijeru.

Promo RTS

 

Ipak, malo ko zna da je slavna glumica Marija Vicković u jednom periodu svog života živela u Americi, gde je završila master studije, ali i okusila gorčinu života u tuđini.

Pročitajte: Njihovog kuma svi dobro znate, malo je falilo da im upropasti venčanje - Ovaj detalj sa svadbe Olge i Peleta i danas se prepričava

- U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u Njujorku. Čak sam pomišljala – ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije.

- Naravno škola mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim, izjavila je Marija svojevremeno, te je dodala da je imala i nekoliko ponuda za snimanje filmova:

ATA Images

 

- Bila sam na dva kastinga i dobila sam ponudu za jedan film B produkcije. Trebalo je da glumim neku striptizetu. Meni to nije bilo interesantno, a snimanje je trebalo da počne za pola godine. Da sam želela da ostanem da živim tamo, možda bih i prihvatila ponudu, jer da postanete član Udruženja treba da snimite petnaestak filmova. Ja jednostavno nisam imala tu nameru, pa nisam ni prihvatila ulogu.

- Amerika je jako teška, a naši glumci tamo uvek ostanu uskraćeni za dobre uloge. Preispitala sam se da li bih mogla da vegitiram kao glumac, a i ne bih mogla da se odreknem pozorišta i uloga koje mene ispunjavaju - ispričala je naša glumica.

Pročitajte: Profesorka podgoričke gimnazije - Ova prefinjena dama je majka Marije Vicković, sad je jasno od koga je glumica nasledila lepotu FOTO

Marija je u međuvremenu imala dosta uloga, uglavnom u pozorištu, a pojavila se i kao jedan od glavnih likova u seriji “Urgentni centar”, "Vojna akademija", "Greh njene make"  i podsetila publiku na svoj raskošan talenat i lepotu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo RTS

Najnovije vesti