Šta uradiše Turci od čoveka! Nemanja Gudelj presadio kosu, fudbaler je doživeo transformaciju FOTO

Šta uradiše Turci od čoveka! Nemanja Gudelj presadio kosu, fudbaler je doživeo transformaciju FOTO

Autor: | 24/06/2023

0

Nemanja Gudelj presadio kosu i ne liči na sebe

Zet Cece Ražnatović, Nemanja Gudelj otputovao je nedavno u Tursku kako bi se podvrgao intervenciji presađivanja kose, a jedna turska klinika objavila je fotografije slavnog fudbalera na kojima se vidi proces presađivanja, ali i njegov izgled nakon toga.

Photo by Maja Hitij Getty Images

 

Sudeći prema fotografijama, Nemanji su zalisci bili veliki problem, a iako je oporavak od ove procedure duži, on je rešio da svojim mukama stane na put.

Pročitajte: Nemanja Gudelj oglasio se iz bolnice - Priprema se za operaciju koja će mu promeniti život, mučio se predugo

Naime, na prvoj fotografiji mogu se videti iscrtane tačkice na kritičnim mestima glave, gde će kosa biti presađena, dok na drugoj slici možemo da vidimo kako fudbaler izgleda posle presađivanja - celu kosu su mu ošišali, a imali smo prilike i da vidimo tačna mesta na kojima je presađena.

Instagram

 

Instagram

 

Podsetimo, Srpski reprezentativac se nedavno okitio drugom titulom prvaka LE sa Seviljom, a sve posle izuzetno teških dana za njega u prviatnom životu.

Pročitajte: Anastasija je napustila Beograd, oglasio se Nemanja Gudelj - Posetili su jako važno mesto, ovo im je bilo potrebno FOTO

Gudelj i njegova devojka Anastasija Ražnatović su samo dva dana ranije izgubili bebu.

Tokom proslave pehara, kod veziste/defanzivca su se mešale emocije. Bio je srećan zbog trofeja, a ujedno su mu nailazile i teške misli zbog teškog porodičnog momenta. I na samom terenu nije mogao da obuzda suze u nekoliko navrata, pa su mu saigrači, naročito Marko Dmitrović, prilazili i grlili ga, pružali mu podršku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin