Nikad viđena fotografije voljenog Mande: Oglasila se udovica velikog glumca, njene reči cepaju srce

Nikad viđena fotografije voljenog Mande: Oglasila se udovica velikog glumca, njene reči cepaju srce

Autor: | 15/06/2023

0

Anja Mandić objavila fotografiju supruga

Sedam godina prošlo je kako nas je Milorad Mandić Manda napustio. Veliki glumac srušio se na binu tokom premijernog izvođenja predstave "Petar Pan", a pokušaji reanimacije bili su, nažalost, neuspešni.

Boško Karanović

 

Ovo je najteže palo njegovoj supruzi Anji i četvoro dece, a udovica velikog Mande i dalje čuva uspomene na neka lepša vremena.

Pročitajte: Tako je kako je - Snažna poruka Anje Mandić otkriva istinu o tome kakav je njen odnos s Mandinom decom iz prvog braka (FOTO)



Anja se oglasila danas na društvenim mrežama na godišnjicu Mandine smrti jednom posebnom fotografijom koju javnost nije imala prilike da vidi do sada.

Boško Karanović

 

Objavila je Mandin portret iz mladosti, i kratko se obratila pratiocima.

- Iz porodičnog albuma. Sećanje na jedno veliko dete, sa druge planete- napisala je Mandina udovica, a u komentarima su joj svi pružili veliku podršku.



Anja Mandić svojevremeno je govorila o kobnom danu kada je zauvek izgubila muža i otkrila da je malo ko znao da je ona sa sinom Andrijom bila u prvom redu u pozorištu kada je Manda preminuo na bini.

Pročitajte: Čestitamo: Manda bi bio najsrećniji čovek na svetu, prelepe porodične vesti izmamile suze radosnice (foto)



- U tom trenutku sam izletela i rekla Andriji da će sve da bude u redu, ja sam bila funkcionalna da znam gde mi je dete, međutim stigla je hitna i videla sam da to dugo traje. Pozvala sam svu Mandinu decu i rekla da dođu, jer tati nije dobro. U međuvremenu sam počela da se mirim sa osećajem da će se nešto loše desiti - ispričala je glumica svojevremeno, i dodala kako se nosila sa smrti supruga tokom prvih dana.

Vladimir Šporčić/Story arhiva

 

- Odmah sam uključila psihologe i za mene i za Andriju, nisam htela da lažem sina koji je osećao da nešto nije u redu. Pitao me je "gde je tata", a ja sam rekla šta imam da kažem. Taj njegov krik nikad neću zaboraviti, samo sam ga stegla i dala mu jastuk da udara što više može po njemu, a on je vikao da ne želi da živi i izbacio sve iz sebe. Kad je počeo da plače bilo mi je lakše, da znam da se nije zaledio, već da tuguje - kazala je Anja Mandić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još