Zavirite u predivan stan Sare i Marka Rokvića: Nameštaj je u boji koja prema feng šuiju ima veliko značenje FOTO

Zavirite u predivan stan Sare i Marka Rokvića: Nameštaj je u boji koja prema feng šuiju ima veliko značenje FOTO

Autor: | 14/06/2023

0

Sara i Marko Rokvić otvaraju vrata prelepog doma

Sinovi Marinka Rokvića, Nikola i Marko, od oca su nasledili talenat i ljubav prema muzici, pa su nastavili njegovim profesionalnim putem. Obojica su se oženili, dobili decu, a ujedno su primer složne braće čije su porodice jako bliske i često se viđaju.

Mirko Tabašević

 
 

Marko Rokvić je i danas sa devojkom koju je upoznao u školskim danima Sarom Oster. Ona je po profesiji diplomirani filolog i izuzetno je popularna na društvenim mrežama gde se bavi temama vezanim za roditeljstvo. Postovi koje objavljuje uglavnom su snimljeni u njihovom prostranom i svetlom stanu, uređenom sa mnogo ljubavi i ukusa.

Instagram

 

Pročitajte: Dom Slavice i Marinka Rokvića građen je sa puno ljubavi - Ovde su proveli najlepše godine života FOTO

Mama Despota i Drage slobodne trenutke, rezervisane za omiljenu kafu, sa izmrvljenim ledom i malo nane, provodi u dnevnoj sobi, koju krase dvosed i fotelje neobične zelene boje koja prema feng šuiju popravlja raspoloženje.

U jednom uglu smešten je gramofon, sa kojeg se često može čuti muzika Sarinog omiljenog benda „Simply Red“.

Instagram

 

Pročitajte: Dupleks sa božanstvenim dvorištem - Ovde žive Nikola Rokvić i Bojana Barović FOTO

Kuhinja je u beloj boji i moderno uređena. Centralno mesto zauzima manji sto, smešten tik uz široke prozore koji otkrivaju pogled na visoko drveće, pa je teško poverovati da je sa druge strane stakla užurbani Novi Beograd.

Instagram

 

Instagram

 

Sara i Marko Rokvić imaju izuzetno bogatu biblioteku, brojne police ispunjene su od poda do plafona, a knjige se mogu videti i kraj uzglavlja u spavaćoj sobi.

Instagram

 

Instagram

 

Osim u svojoj sobi deca imaju „poligon“ i na terasi, koja im pruža dovoljno prostora za igru na vazduhu, kad roditelji nemaju vremena da ih izvedu u park ili na igralište.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti